Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FTC: Busai – ’’Minden adott, hogy sikeresek legyünk.’’

A Ferencváros középpályása a nemzetisport.hu-nak nyilatkozott a Győr elleni mérkőzésről, illetve arról, hogy milyen felelősséggel jár a Ferencvárosban futballozni.

Forrás: fradi.hu

A Győr elleni találkozóról: ’’Nyertünk, ez a legfontosabb, de a hétfő délelőtti elemzésen a hibák kerültek. Ahogy edzőnk, Thomas Doll is mondta a meccs után, a második félidőben több lehetősége is volt az ETO-nak, és érdemes volt visszanézni a szituációkat, megnéztük, milyen hibákat követtünk el. Ám a győzelem miatt nem kell magyarázkodni, a három pont megszerzése jelentős fegyvertény, hiszen azt egy erős rivális otthonából hoztuk el.”

A Ferencvárosban meglévő körülményekről: ’’Jól éreztem magam Szolnokon, és nem felejtem el, milyen öltözőben készültünk, milyen zuhanyozóban tusoltunk. Ezek után erős a kontraszt: a Népligetben olyan körülmények között készülhetünk a hétköznapokban, mintha a Holdra szálltunk volna le. Jól emlékszem, korábban milyen feltételek mellett futballoztam, ezért nagyon megbecsülöm, hogy most ez a helyzet. Mindenünk megvan, akár a menő európai kluboknál, nálunk is kifogástalanok a körülmények. A regenerálódást segítő legmodernebb gépek mellett jeges kád, szauna, jacuzzi van az öltözőben – még szép, hogy elvárják tőlünk a jó eredményt. Itt muszáj teljesíteni! A Chelsea ellen kipróbáltuk a tükörsima gyepszőnyeget, ott aztán nem mondhatom, hogy azért landolt a tribünön a labda a passzom után, mert göröngyös a pálya… Minden adott, hogy sikeresek legyünk, természetes, hogy akár a vezetők, akár a szurkolók, sokat remélnek, mi is szeretnénk jól szerepelni – nem lehet semmi kifogásunk.”

A Fradi a hétvégén az újonc Nyíregyháza ellen játssza első NB1-s mérkőzését az új Groupama Arénában, a zöld-fehérek jelenleg a hetedik helyen állnak 6 ponttal, de eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, a Nyíregyháza a 10. 4 ponttal.

Pék Márk