Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Bajnokok Ligája csoportbeosztása! – szerkesztőségi sorsolás

Nem bírtunk magunkkal, és úgy gondoltuk, hogy a szabályoknak megfelelően tartunk egy szerkesztőségi Bajnokok Ligája sorsolást, az igazi előtt. Hangsúlyozzuk, hogy ez nem a valós párosítás, hanem a FociClub.hu házi sorsolása.

Hasonló módon a szabályokat követve bárki elkészítheti otthon a saját csoportbeosztását, elő a cetliket, felírni a klubokat és a csoportokat, aztán már lehet is húzni a cetliket. Egyre figyeljetek, a szabályzatot keressétek meg és olvassátok el figyelmesen.

A mi sorsolásunk két halálcsoportot is hozott, a G és a H jelű kvartett egyaránt nagyon erősre sikeredett. Este 18 órakor tehát sorsolás élőben, az eseményt egy FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ cikkben nálunk is követhetitek.

1. kalap: Real Madrid (spanyol), FC Barcelona (spanyol), Bayern München (német), Chelsea (angol), Benfica (portugál), Atlético Madrid (spanyol), Arsenal (angol), FC Porto (portugál)

2. kalap: Schalke 04 (német), Borussia Dortmund (német), Juventus (olasz), Paris Saint-Germain (francia), Sahtar Doneck (ukrán), FC Basel (svájci), Zenit (orosz), Manchester City (angol)

3. kapal: Bayer Leverkusen (német), Olympiakosz Pireusz (görög), CSZKA Moszkva (orosz), Ajax (holland), Liverpool (angol), Sporting (portugál), Galatasaray (török), Athletic Bilbao (spanyol)

4. kalap: Anderlecht (belga), AS Roma (olasz), Ludogorec (bolgár), APOEL Nicosia (ciprusi), BATE Boriszov (fehérorosz), Maribor (szlovén), AS Monaco (francia), Malmö (svéd)

A 2014-2015-ös Bajnokok Ligája csoportbeosztása: (Szerkesztőségi, tehát nem valós sorsolás)
A csoport: Chelsea, Juventus, CSZKA Moszkva, Malmö.
B csoport: Porto, Manchester City, Athletic Bilbao, Maribor.
C csoport: Benfica, Schalke 04, Galatasaray, BATE.
D csoport: Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Olympiakos, AS Monaco.

E csoport: Bayern München, Basel, Sporting, APOEL.
F csoport: Atletico Madrid, Zenit, Leverkusen, Anderlecht.
G csoport: Barcelona, PSG, Liverpool, Ludogorets.
H csoport: Arsenal, Dortmund, Ajax, AS Roma.

Arrow