Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Krízisben a Rapid és az Austria; bámulatos Salzburg gól – videóval

A Tipico Bundesligában egyetlen csapat tudja eddig tartani a lépést a címvédővel, a fővárosiak nagyon beragadtak a rajtnál.

Bruno öröme álom-gólja után – sportnet.at

A Rapid Wien szűk 14 ezer néző előtt fogadta az újonc SCR Altach csapatát, a három pont Voralrbergben kötött ki. A Rapid nagyon gyengén játszott, a mérkőzésen egyetlen gólja Ngwat-Mahop nevéhez fűződik, ezzel továbbra is jól szerepe az Altach. “Nagyon csalódottak vagyunk. A fiúk mindent beleadtak, de túl kevés esélyt kreáltunk. A hangulat ez után mélyen lehet. De egy fiatal, fáradthatatlan csapatunk van – egyszerűen tovább kell dolgoznunk.” – értékelt Zoran Barisic, a Rapid edzője.

Az eddig veretlen Red Bull Salzburg az Admirához ment, a Malmö elleni Bajnokok Ligája play-off meccs miatt a sztárok közül sokan pihentek. Így is simán nyertek, a belga szuper-tehetség, Bruno most is csodás gólt lőtt. “Bruno gólja túl gyors volt nekekm. A Salzburgiak túl erősek, domináltak minket. Őket nem veri meg senki.” – mondta Andreas Leitner, az Admira portása.

http://youtu.be/ebvGoNG-8tM

Az egyetlen alakulat, aki tartja a lépést a Salzburggal a Wolfsberg. A karintiai klub újabb magabiztos sikert könyvelhet el, ugyanis négyet vágtak a szintén erősnek mondható Ried ellen.

A Wolfsberg egyenlőre mindenkit meglep – sportnet.at

A másik Bécsi alakulat, az Austria Wien vasárnap lépett pályára, a UPC Arénában a Sturm Grau látta őket vendégül. Az előző fordulóhoz hasonlóan most is az Austria szerzett vezetést, már a nyolcadik minutumban betalált Royer. Az egyenlítés a második félidőben érkezett, a fiatal osztrák tehetség, Schloffer talált a kapuba.

Tipico Bundesliga 5.forduló:

SK Rapid Wien – SC Rheindorf Altach: 0-1
Gólszerző: Ngwat-Mahop 70.

FC Admira Wacker Mödling – Red Bull Salzburg: 0-3
Gólszerzők: Bruno 24. Schwegler 50 Sabitzer 72.

SV Scholz Grödig – SC Wiener Neustadt: 3-0
Gólszerzők: Nutz 27. Reyna 81. Wallner 85.

Wolfsberger AC – SV Josko Ried: 4-1
Gólszerzők: Trdina 22. Wernitznig 35. Hüttenbrenner 38. Kerhe 73. ill. Kragl 10.

SK Puntigamer Sturm Graz – FK Austria Wien: 1-1
Gólszerzők: Schloffer 51. ill. Royer 8.

Galeß