Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Lewandowski a múlt, a jövő én vagyok!”

Az FC Bayern München csapatához igazoló Robert Lewandowski helyét egy olasz válogatott csatár vette át Dortmundban, aki jól érzi magát új klubjában.

bild.de

Ciro Immobile ezen a nyáron a Borussia Dortmund egyik, ha nem a legnevesebb nyári szerzeménye. A 24 esztendős olasz válogatott játékos a felkészülési meccsek során igen eredményes volt. A 18,5 millió euróért igazolt Immobile először beszélt elődjéről, Robert Lewandowskiról.

“Lewandowski egy nagy játékos. Meg fogom próbálni a legjobbamat nyújtani, aztán meglátjuk, hogy több, vagy kevesebb gólt lövök, mint ő. Lewandowski a múlt, a jövő én vagyok.” – mondta Immobile.

A BVB légiósa kitért az edzőre, Jürgen Kloppra is: “Sokszor kihív a pálya szélére és azt mondja, hogy maradjak laza. Egy jó hangulatom van az edzővel. Én mindent beleadok. Az edző 70-szer látott már videón, már jobban ismer, mint az apám és pontosan tudja, hogy játszom.”

Kitért Immobile a német nyelvre is, a ‘Wie geht’s’ és a ‘Torschütze’ szavak elsajátításán már túl van. “Köszönetet szeretnék nyilvánítani Sebastian Kehlnek és a tolmácsomnak. Tőlük kaptam két cetlit a legfontosabb szavakkal, amik edzéshez kellenek.”

Galeß