Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridból erősítene a Manchester United

Az átigazolási időszak vége felé még mindig nem tisztázódott a Real Madrid német légiósának ügye, a legújabb hírek szerint újabb angol klub tudná soraiban a középpályást.

100-100fan.com

Szinte minden nap új klubbal boronáltják össze a Világbajnokságon remekül teljesítő német középpályást. Sami Khedira kapcsán a minap az FC Bayern München ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge nyilatkozott. A mai nap azonban már a Szigetországból akarják a 27 éves játékost.

A ‘Manchester Evening News’ birtokába jutott információk szerint az újdonsült Manchester United manager, Louis van Gaal Khedirával erősítené meg keretét. A holland szakembernek Khedira nagy kívánsága lenne. A Manchester középpályája egyébként nem áll valami biztos lábakon.

A Stuttgart városában született futballista már 2013-ban is felkeltette a vörös ördögök érdeklődését, akkor még viszautasította a Real a 40 millió eurós ajánlatot. Khedira most lényegesen kevesebbért is távozhatna, hiszen szerződése jövő nyáron jár le.

Carlo Ancelotti, a Madridiak edzője minél hamarabb tisztázni akarja játékosa sorsát, akinek ultimátumot adott a klub, mely szerint ha nem igazol el, akkor egyetlen percet sem fog játszani a következő szezonban – írja a ‘Bild.’

Galeß