Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérültet jelentett a Juve és a Fiorentina kulcsembere is

Hétvégén a topligák közül utolsóként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) is eldördül a kezdő sípszó. Igen ám, de két bajnokesélyes is gondban van, ugyanis a regnáló bajnok Juventus és az elsőségre áhítozó Fiorentina egyaránt nélkülözni kénytelen kulcsemberét.

Az Öreg Hölgy veterán középpályása, a csapat esze és szíve Andrea Pirlo ugyanis térdsérülést szenvedett egy az edzésen bekövetkező rúgásnak köszönhetően. A baj nem nagy, ám egyenlőre orvosi utasításra nem edz a 35 esztendős irányító, aki minden bizonnyal kihagyja a 2014/2015-ös bajnoki nyitányt a Chievo ellen.

Sokkalta nagyobb azonban a gond Firenzében, ahol ismételten megsérült a csapat gólfelelőse Giuseppe Rossi. Az olasz válogatott támadó a hírek szerint túlterhelte magát, edzésen fájdult meg az immáron sokadjára rakoncátlankodó térde és a sérülés úgy tűnik igen makacs, kellemetlen jelleget öltött. Játéka az AS Roma ellen esélytelen, hamarosan egy specialista veszi kezelésbe, ám könnyen lehet, hogy hosszabb kihagyás vár Rossira.

Arrow