Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “A Real Madrid legjobb játékosa…”

A világbajnokságot követően két sztárjátékossal erősítette meg keretét a Real Madrid, érkezett James Rodriguez és Toni Kroos, ez pedig valakinek, valakiknek a nélkülözését hordozza magában. Emlékezhetünk Mesut Özil ügyére, ő a Bale transzfer áldozata lett. Most pedig Di Maria az, aki korábbi társa sorsára juthat… De vajon jó döntés lenne ez a királyiak réséről?

Kép Forrása: dailymail.co.uk

Nos, a Paris Saintt-Germain és a Manchester United is szívesen látná soraiban az argentin klasszist, aki a világbajnokságon is remekül játszott, azonban a galaktikusoknál hatalmas összeget kérnek érte. Amennyiben minden marad a jelenlegi helyzetben, abban az esetben könnyen előfordulhat, hogy a világ egyik legjobb középpályása több ízben is a padot lesz kénytelen koptatni, rosszabb esetben pedig csak epizódszereplő lesz, ahogyan a kedd esti Szuperkupa mérkőzésen is csupán 12 percet kapott Ancelotti mestertől, ám ez idő alatt többet tett le az asztalra, mind a Bale, Benzema, Ronaldo trió a mérkőzés folyamán. Nem volt rossz labdája, élt a pályán, a Real pedig láthatóan sokkal dinamikusabbá vált.

A mérkőzést követően Diego Simeone az Atletico Madrid vezetőedzője így nyilatkozott – “Di Maria a Real Madrid legjobb játékosa!”

Nem Simeone az egyetlen aki ezt így gondolja, nagy kár lenne tehát, ha a futballvilágot Ancelotti megfosztaná egy ilyen játékostól… Egyesek úgy vélik, hogy eladásával is hatalmas bakot lőne a Real, ám padoztatásával még nagyobbat…

Arrow