Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svájci válogatott csatárt szerződtetett a Frankfurt

Nélson Valdez után újabb csatárral erősítette meg keretét a Bundesligában érdekelt Eintracht Frankfurt együttese.

eintracht.de

A Világbajnokságon a csoportból Svájcot továbblövő Haris Seferovic kívánságának megfelelően Németországban folytattja karrierjét. A 22 sztendős csatár a Real Sociedad együttesét hagyta ott az Eintracht Frankfurt csapatát, a némk klub 3,3 millió eurót fizetett a futballistáért.

“Nagyon örülünk, hogy az átigazolás sikeresen zárult. A választásunk tudatosan esett egy fiatal játékosra, akinek meg realatív sok tapasztalata van, de ennek ellenére meg van benne fejlődése lehetőség.” – mondta Bruno Hübner sportigazgató.

Seferovic, aki bosnyák felmenőkkel rendelkezik, de már Svájcban látta meg a napvilágot 2017-ig szóló szerződés helyezte el a szignóját. A Grosshoppers Zürich nevelése hosszú éveket töltött el Olaszországban, a Sociedadot egy szezont követően hagyta háta mögött.

“Már nagyon örülök a Bundesligának. Kiskorom óta követem a Bundesligát. Valamit itt meg akarok mozgatni és meghatározó játékossá vállni. Frankfurt egy nagyon szép város, nagyon örülök, hogy itt lehetek.” – fogalmazott Seferovic.

Galeß