Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Team USA: Howard befejezte, de…

… egy esztendő múlva átgondolja döntését, miszerint látja-e még értelmét annak, hogy akkor már 36 esztendősen visszatérjen-e, az Egyesült Államok válogatottjába. Ugyanis az Everton részben magyar származású portása komoly elhatározásra jutott.

www.goal.com

A már több mint egy évtizede az angol Premier League-ben védő Tim Howard arra a döntésre szánta el magát, hogy hátat fordít az USA nemzeti csapatának, amelyben idén remek produkciót nyújtott a Világbajnokságon. Is, hiszen a rutinos kapus már hosszú ideje kirobbanthatatlan a Team USA kezdőcsapatából.

Howard úgy döntött, hogy a válogatott mellőzésével több időt szeretne a családjával tölteni. Minderre pedig szerencséjére megadták neki a lehetőséget edzői, főnökei is:
„Miután a tengerentúlon (Európában – a szerk.) játszok már 12 éve, hiányzik a családommal eltölthető még több idő. Hiszen ez egy kötelezettség, mert a család nagyon fontos. Hálás vagyok Jürgen Klinsmannak, és az Everton menedzserének, Roberto Martíneznek, hogy adtak nekem lehetőséget, hogy több időt tölthesselek a gyerekeimmel.” – örült kivételezett helyzetének, az amerikai hálóőr.

Balogh József