Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Vissza akarok térni a Nationalelfbe.”

Újabb német játékossal gyarapodik Mario Gomez után az ACF Fiorentina kerete Marko Marin személyében, aki nagy célokat tűzött ki a következő szezonra.

fiorentina.it

Az FC Chelsea tavaly a Sevilla együttesének adta kölcsön apró termetű német játékosát, a következő évadot az olasz bajnokságban tölti majd el Marko Marin. A 25 esztendős középpályás az AFC Fiorentinánál is kölcsönben szerepel majd és reméli, megtalálja Németországban hagyott formáját.

“Szeretném itt megpróbálni, hogy újra azon a szinten legyek, mint a Werder Bremennél voltam, vagy még jobb is. Szeretném vissza küzdeni magam a válogatottba.” – nyilatkozta ambíciózusan Marin.

A Borussia Mönchengladbach nevelése korábban már játszott Joachim Löw szövetségi kapitány csapatában, eddig 16 ízben öltötte fel magára a címeres trikót. A Bosznia-Hercegovinában született németre a Werdernél az új Özilként tekintettek, a Chelsea pedig a német Messit látta meg benne – utóbbi helyen nem tudott bizonyítani.

“Folyamatosságot akarok találni. Biztos vagyok abban, hogy hamarosan a legjobb Marin lesz látható a pályán. Címeret akarok nyerni, de ez nem lesz könnyű, de meg akarom próbálni és a részese lenni a sikernek.”

Amennyiben Marin elképzelései szerint játszik majd, a Fiorentina végleg megvásárolhatja őt a szezon végén.

Galeß