Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„A Barca a legjobb, a La Ligában”

Az FC Barcelona holnapi ellenfelének, a Málaganak veterán csatára, Duda nagyon elismerő szavakkal beszélt a katalán kirakatcsapatról. A portugál játékos azonban mégis fogadkozik, hogy mivel évek óta figyelemmel követik a Barca játékát, képesek lehetnek meglepni Messiéket.

m.goal.com

Duda, aki egyben a gárda csapatkapitánya is, úgy véli, hogy saját maguknak kell megteremteniük az esélyt arra, hogy kihasználják a Barcelona hibáit. Mert kétségtelen, hogy a „Blaugranas” gépezete még nem működik tökéletesen, főleg, hogy kisebb fajta meglepetésre Luis Enrique mester már a szezon elején alkalmazza a rotációs elvet.

Igaz, holnap a hírek szerint két nagyágyúval kevesebben lesznek a vendégek, ugyanis sérülés miatt nagy eséllyel hiányozni fog Ivan Rakitic, és Neymar.

Utóbbi lehetőségek ellenére sem nézi le természetesen Duda, a Barcát, ám ha hihetünk szavainak, a katalánok egy nagyon is felkészült Málagával fogják szembe magukat:
„Ez egy nehéz meccs lesz, de reméljük, hogy megbirkózunk a feladattal. Otthon játszunk, a rajongóink előtt. Tudjuk, hogy miként álljunk ki, a bajnokság legjobb csapatával szemben. Meg kell csinálnunk a „házifeladatot”, egy kis szerencsével. Ha folytatjuk a dolgainkat, akkor már lesz esélyünk. A Barcelona ellen lehetetlen lesz felülkerekedni labdabirtoklásban, de megpróbáljuk meglepni őket néhány dologgal, amiről most nem fogok beszélni! Ütemesen, és jól haladunk. A főnök (Javi García, a vezetőedző – a szerk.) azt akarja, hogy tartsuk a labdát a lábunknál, és legyen esélyünk a gólszerzésre. Elégedettek vagyunk a csapattal, és a lényeg az, hogy működőképesek legyünk együtt.” – fenyegette finom szavakkal Duda, a listavezető Barcelonát.

Balogh József