Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A bosnyák siker kapitány mégsem jutott Pintér sorsára!

A korábbi pletykák, és az erős kritikák ellenére mégis megúszta a menesztést Bosznia-Hercegovina válogatottjának szövetségi kapitánya, Safet Susic. A korábbi sokszoros jugoszláv válogatott szakember a jelek szerint sikeres előadást tartott a helyi szövetség illetékeseinek, az aktuális helyzetről.

www.bhrt.ba

Pedig valóban nem volt, és talán még mindig nincs is könnyű helyzetben, az 59 esztendős Susic. A Paris Saint-Germain korábbi ikonikus középpályása ugyanis nem teljesítette az elvárásokat válogatottjával, a 2014-es, brazíliai Világbajnokságon, és meglepő, Ciprus elleni zakóval (1-2) kezdte az Európa bajnoki selejtezősorozatot.

A júliusban 2016-ig szerződést kapó mesternél rezgett is a léc, ám a minapi tanácskozás után, ahol magára vállalta a felelősséget minden buktatóért, sérezhetően fellélegezhetett:
„Én továbbra is a bosnyák csapat edzője vagyok. Még csak nem is tárgyaltunk a lehetőségről, hogy távoznom kéne. Ehelyett megbeszéltük a rossz kvalifikációs kezdést, amitől függetlenül rengeteg időnk, és lehetőégünk van, a javításra. – árulta el Susic a zárt ajtók mögötti történéseket, a kíváncsi újságíróknak.

Balogh József