Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi Arsenal csatár nagy célokkal és ígérettel

Nem tartott igényt az FC Arsenal a dán válogatott játékosára, aki így a német VfL Wolfsburg együtteséhez írt alá. A csatár jól érzi magát és nagyon bizakodó a jövője kapcsán.

spox.com

Niklas Bendtner a VfL Wolfsburg ötödik nyári igazolásának mondhatja magát, és egyben a legnagyobb új névnek is ő számít. A dán futballista eddig kétszer kapott lehetőséget csereként a Bundesligában, formája még nem az igazi. Bendtner azonban nagon bizakodó jövője kapcsán, hiszen jól érzi magát Németországban.

“Most itt vagyok és nagyon jól érzem magam. A VfL egy új kezdet számomra.” – mondta a ‘Kicker’-nek adott interjújában a csatár, majd így folytatta: “A Bajnokok Ligája a célja a klubnak és nekem is. Ha már játszott ott valaki, tudja, hogy milyen különleges sorozatról van szó.”

Az Arsenal alklamazásában 2005 és 2014 között állt a 26 éves játékos, akit sokszor kölcsön adtak – utolsó csapata a Juventus volt. A 60-szoros válogtottól sokat várnak Wolfsburgban, hiszen Ivica Olic már utolsó akív éveit tapossa, míg Bast Dost nem váltotta be eddig a hozzá fűzőtt reményeket.

“Hogyha itt 28 gólt lőnék, akkor egy boldog ember lennék. Semmi sem lehetetlen, de ez nagyon nehéz. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb éveim még csak most jönnek.”

Galeß