Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alkoholista (!?) a világ egyik legjobb védője…

… derül ki a brazil média mai írásaiból, ugyanis fény derült Maicon száműzetésére. Mint ismeretes az AS Roma védője a minap azonnali hatállyal elhagyta a Selecao keretét, s eddigi szereplését közlemény útján köszönte meg a szakvezetés. Nem túl jók a 33 esztendős játékos kilátásai, sokan Adriano esetét emlegetik.

A Kolumbia elleni mérkőzést követően Dunga a Selacao új szövetségi kapitánya kiváló jelzőkkel illette a védőt, ám gyorsan nagy fordulatot vett a játékos megítélése a szakvezető szemében. A hírek szerint Maicon nem jelent meg a szombat este 20 órára megbeszélt csapatmegbeszélésen, s reggel sem hallatott magáról. Az AS Roma védőjét hotelszobájában találták meg másnaposan, cefrétől bűzölögve. Egyes állítások szerint nem egyszeri esetről van szó, bár érdekes, hogy akkor a “Farkasoknál” miért nem bukott ki a bili mind idáig. Egy biztos Maicon mostanában nem számíthat meghívóra, sőt nagy valószínűséggel soha többet nem öltheti magára a brazil nemzeti csapat címeres mezét. Hogy tanul-e az esetből, azt jelen pillanatban nem tudhatjuk, egy azonban biztos, nagy érvágás lehet ez a játékos számára.

Bizonyára minden futballszerető szeme előtt ott lebeg Adriano esete, az Inter és a Selecao korábbi csillaga sok esélyt kapott, ám az alkoholizmus eluralkodott felette. Régóta nem hallottunk felőle, ám egyes hírek szerint olyannyira elzüllött, hogy jobb ha nem is tudunk róla…

Arrow