Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: Hetet vágott a ManCity, következő körben a Chelsea – eredmények

Szerdán este folytatódtak az Angol Ligakupa 3. fordulójának küzdelmei. A játéknap egy igazi Manchester City gálát hozott, Pellegrini tanítványai hetet gurítottak, a mérkőzést pedig Lampard foglalta keretbe. Ott van a következő körben a Chelsea is, mely ha nehezen is de túllépett Bodgán Ádám csapatán.

Manchester City – Sheffield Wednesday (II.) 7-0
G: Lampard (47., 90+3.), Dzeko (53., 77.). Navas (54.), Yaya Toure (60.-büntető), Pozo (88.) ill. –

Az első félidőben jól állta a sarat a második ligás Sheffield Wednesday, mely a második félidőben kapitulált. Pellegrini tanítványai igazi gólparádét rendeztek, egy félidő alatt hétszer rezgették meg az ellenfél kapuját. Hétvégén a Chelsea ellen Frank Lampard megszerezte első találatát a Polgárok mezében, most pedig előbb megduplázta, majd megtriplázta találatainak számát. Dzeko duplája mellett Navas is betalált, míg Yaya Toure büntetőből volt eredményes. Lehetőséget, pontosabban 26 percet kapott Pozo a City mindössze 18 esztendős spanyol utánpótlás válogatott játékosa, aki góllal hálálta meg a bizalmat élete első mérkőzésén a felnőttek között. Az 56. perctől fogva emberelőnyben játszott a City.

Ha nehezen is, de megszerezte a győzelmet a Chelsea, mely Zoumra révén előnyhöz jutott, ám Mills rövidesen egalizálni tudott. A pálya majdnem felborult, azonban a háló nem igen akart rezegni. A továbbjutásról Oscar találata döntött.

Könnyed játékkal lépte le negyedik ligás ellenfelét a Brighton, míg a Nottingham a 62. percben Grant góljával jó ráijesztett a Spurs szurkolóira, azonban tíz perccel a vendégek vezető találata után kinyílt a hazai gólzsák. A Tottenham hármat jegyzett, Soldado is betalált, így jöhet a következő ellenfél.

Hatalmas véghajrájának köszönhetően lépett tovább a West Brom, mely ehy igen fordulatos mérkőzésen győzte le ligaellenfelét a Hull személyében. A második félidő elején fordítottak a vendégek, azonban a végén három perc leforgása alatt kettőt berámoltak a hazaiak, ezt követően pedig jöhetett az örömünnep.

Túlórára kényszerült a Palace és a Newcastle, miután a rendes játékidő hosszabbításában Kaikai kiegyenlített hazai részről. A hosszabbítást azonban a Szarkák javára döntött, Dummett lett a Szarkák szerda esti hőse.

Chelsea – Bolton Wanderers (II.) 2-1
G: Zouma (25.), Oscar (55.) ill. Mills (32.)
Burton Albion (IV.) – Brighton (II.) 0-3
G: – ill. R. Ince (18.), Lualua (32.), Mackail-Smith (66.)
Tottenham – Nottingham (II.) 3-1
G: Mason (72.), Soldado (83.), Kane (90+1.) ill. Grant (62.)
West Bromwich – Hull City 3-2
G: Brown (15.), McAuley (87.), Berahino (89.) ill. T. Ince (41.), Brady (50.)
Crystal Palace – Newcastle United 2-3 – hosszabbíás után
G: Gayle (25.-büntető), Kaikai (90+2.) ill. Riviére (36., 49.-büntető), Dummett (112.)

Keddi eredményekért KATT a címekre:
Angol Ligakupa: Maratoni büntetőpárbaj, a 30. tizenegyes döntött a Liverpool javára – videóval
Angol Ligakupa: búcsúzott az Arsenal és az Everton is – eredmények


Manchester City 7-0 Sheffield Wednesday… by ourmatch

Chelsea 2-1 Bolton Wanderers All Goals 24/9/2014 by yarigavideo

Tottenham Hotspur 3-1 Nottingham Forest All… by yarigavideo
Arrow