Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Monaco: Támadó érkezhet az utolsó pillanatokban

Kevesebb mint két órával az átigazolási szezon zárása előtt forró dróton ég az AS Monaco, mely Falcao távozása révén csatárgondokkal küzdhet. A kolumbiait pótolni kell, a hírek szerint a Swansea támadója a kiszemelt.

Kép Forrása: football365.com

A walesi klubnál természetesen nem örülnek, ám anyagi keretek közé szorítva mint tudjuk, olykor nem lehet megtartani egy-egy játékost, így a csapat kulcsembere Wilfried Bony francia honba teheti át székhelyét. A 25 esztendős elefántcsontparti válogatott támadó Hollandiában a Vitess színeiben produkált hatalmasat és lett gólkirály, ezt követően csapott le rá egy esztendeje a Swansea. Bony jól felvette a Premier League ritmusát és első szezonjában mindjárt 17 gólig jutott, összességében minden sorozatot figyelembe véve pedig 26-ig. Idén eddig nem talált a kapuba, ám a Swansea remekül kezdte az idényt, ebben pedig fontos szerepet vállat a támadó is.

A transfermarkt.de 17 millió euróra taksálja játékjogának árát, a hercegségieknél pedig van pénz, ráadásul az idő és a lehetőségek is igen beszűkültek, így akár anyagilag is jól járhat a Swansea.

Az AS Monaco emellett bejelentette, hogy Nicolas Isimat-Mirin, a francia utánpótlás válogatott játékos kölcsönben a PSV-hez kerül egy évre, miután nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket egy szezon alatt.

Arrow