Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Bayern nyerte a gigászok csatáját, fantasztikusan játszott a Roma – videóval

A Bayern München ádáz csatában legyűrte a Manchester City-t, míg a Roma 30 perc alatt kiütötte a CSZKA Moszkvát.

Római öröm – Forrás: facebook.com

Roma – CSZKA Moszkva: 5-1

G: Iturbe (6.), Gervinho (10., 31.), Maicon (20.), Ignasevics (ög. 50.)

Roma: De Sanctis, Maicon – Astori – Manolasz (Yanga-Mbiwa 76.) – Toroszidisz, Pjanic – Keita – Nainggolan, Iturbe (Florenzi 25.) – Totti – Gervinho (Ljajic 71.)

Moszkva: Akinfejev, Fernandes – Ignasevics – V. Berezutszkij – Nababkin (Senyikov 46.), Natcho – Milanov, Musa – Jeremenko (Pancsenko 66.) – Tosic (Efremov 53.), Doumbia

Sárga: –

Rögtön a 2. percben veszélyeztetett a Roma, Nainggolan beadása után Gervinho elöl tisztázott egy védő, de kishíján öngólt vétett. A 6. percben aztán már nem úszták meg a vendégek, Gervinho pazarul ugratta ki Iturbét, aki egy-az-egyben nem hibázott a kapussal szemben. 4 perccel később Iturbe visszaadta a gólpasszt Gervinhonak, egy beadás után kiharcolta magának a labdát az elefántcsontparti, majd a kapu jobb oldalába lőtt. A 16. percben egészen elképesztő ziccert puskáztak el a vendégek. Doumbia vezette a labdát a saját térfelétől az ellenfél tizenhatosáig, de a végén képes volt De Sanctis-ba rúgni a kapu helyett. Amikor már az oroszok azt hitték nem lehet rosszabb, az lett. Egy bedobás után Iturbe játszott össze remekül Maiconnal, aminek a végén utóbbi lőtte a kapura a labdát nagy erővel, Akinfejev meg nemes egyszerűséggel bevédte azt. A 25. percben sajnálatos módon sérülés miatt le kellett cserélni a mindhárom gólban szerepet játszó Iturbét, reméljük nincs komoly baja. Negyed órával a félidő vége előtt aztán eljutott egy helyzetig a CSZKA, Jeremenko lőtt, de beleléptek, így De Sanctis könnyedén megfoghatta a labdát. A római úthenger nem áll meg, a 31. percben Totti varázslatos labdával ugratta ki Gervinhot, az elefántcsontparti elszáguldott a kapuig, befűzött egy védőt, majd az ötös sarkáról kilőtte a hosszú alsót. A 35. percben Florenzi előtt is adódott egy lehetőség, Maicon beadása után kapásból lőtt, a kapu mellé. A 40. percben Maicon kínálta meg egy labdával Pjanicot a tizenhatoson belül, a bosnyák kísérletét azonban Akinfejev egy védő blokkjának a segítségével hárítani tudta.

A CSZKA bizonyára reménykedett abban, hogy az első félidei rémálomnak vége van, de tévedtek. Az 50. percben Torosidis középre adott egy labdát, amire bár érkezett Florenzi, nem ő, hanem Ignasevics fejelt a kapuba. Jeremenko lőtt az 58. percben, azonban pont oda, ahol De Sanctis állt. A 60. percben nagyon közel járt a Roma a féltucathoz, Pjanic lövését védte bravúrral Akinfejev. Jeremenko 2 perccel később közel járt a szépítéshez, De Sanctis bravúrral védett. A 69. percben egy szöglet után Doumbia beletette a lábát egy fejesbe, de a labda a keresztlécről levágódott, még szerencséje sem volt a vendégeknek. A szépségtapasz végül összejött, Musa előtt egy kis szerencsével ott maradt a labda a tizenhatoson belül, majd a kirontó kapus mellett elpöckölte a labdát a kapu jobb oldalába. A hosszabbítás második percében kishíján rúgott egy másodikat is a moszkvai csapat, Pancsenko tekert centikkel mellé.

A Roma egészen elképesztő játékkal bizonyította, hogy nagyon is továbbjuthatnak. A Moszkva ezzel a teljesítményével leginkább csak a pofozógép látszatát keltette, nekik is mindenképp bizonyítaniuk kell, de nagyon nehéz ellenfeleik vannak.

Roma vs CSKA Moscou 5 -1 All Goals HD Champions… by lancepremium

Bayern – Manchester City: 1-0

G: Boateng (89.)

Bayern: Neuer, Rafinha (Pizzarro 84.) – Benatia (Dante 83.) – Boateng – Bernat, Lahm – Alonso – Alaba, Müller (Robben 75.) – Lewandowski – Götze

City: Hart, Sagna – Kompany – Demichelis – Clichy, Fernandinho – Yaya Touré, Navas (Kolarov 85.) – Silva – Nasri (Milner 57.), Dzeko (Agüero 74.)

Sárga: – ill. Dzeko (41.), Kompany (45.), Clichy (65.), Demichelis (77.)

Boatengék öröme – Forrás: facebook.com

A 2. percben máris egy nagyon komoly helyzet adódott a bajorok előtt, Müller megkerülte a kapust, de a végén elvesztette egyensúlyát, és csak az oldalhálóba tudott lőni. A 11. percben Dzeko tüzelt Silva passza után, de Neuer védeni tudott. A 17. percben aztán Hart hatalmas bravúrt mutatott be Müller fejesénél, a német egymaga már két gólnál járhatott volna ekkor. 2 perccel később megint Hart védett óriásit, ezúttal Götze lövését kellett hárítania. A 20. percben egy kontra végén Dzeko lőtt, de lövése centikkel elkerülte a kaput. A meccs harmadánál megint nagyot védett Hart, Alaba tüzelt távolról. A 34. percben Lewandowski már el tudta vinni a labdát a City kapusa mellett, de túl éles volt a szög, ezért csak az oldalhálóba lőtt.

Az 55. percben Götze tüzelt távolról, Hart azonban ismételten a helyén volt. Egész meccsen nagyon jól védett az angol kapus. A 86. percben Boateng eresztett el egy távoli bombát, olyan 30 méterről, Hart azonban ismételten odaért, és szögletre tisztázott. A 89. percben aztán nagy nehezen megszerezte a vezetést a német bajnok, Boateng lőtt megint, a labda megpattant Lewandoswskin, így Hartot tehetetlenül hagyva. A City-nek volt esélye az egyenlítésre, azonban Agüero ezt elpuskázta, így vereség lett a vége az angolok számára.

Komoly meccs volt, drámával, izgalommal, a City mérges lehet, mert két tizenegyesgyanús szituációban is ellenük ítéltek, pedig korántsem biztos, hogy az volt a helyes döntés. Mindkét csapat továbbmehet, de ma láttuk a Romát is, hogy mit tudnak, nem lesz egyszerű ez a csoport, annyi biztos.

Goal Boateng – Bayern Munich 1-0 Manchester… by Replay-Video

Tereh Balázs