Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Nem bírt egymással a City és a Roma – videóval

A Manchester City és a Roma csapata leikszelt egymással, miután egyik sem tudta megfelelő hatékonysággal kihasználni a helyzeteit.

Totti és Gervinho az egyenlítő gól után – Forrás: facebook.com

Manchester City – Roma: 1-1
G: Agüero (bün. 4.) ill. Totti (23.)
City: Hart, Zabaleta- Kompany – Demichelis – Clichy, Navas (Milner 46.) – Fernandinho – Touré – Silva, Agüero (Jovetic 84.) – Dzeko (Lampard 57.)
Roma: Skorupski, Maicon (Toroszidisz 89.) – Manolasz – Yanga-Mbiwa – Cole, Pjanic – Keita – Nainggolan, Gervinho – Totti (Iturbe 72.) – Florenzi (Holebasz 83.)
Sárga: Zabaleta (55.) ill. Maicon (3.), Nainggolan (81.)

A 3. percben Agüero tört előre, Maicon visszarántotta a büntetőterületen belül, a bíró pedig teljesen jogosan tizenegyest ítélt. Maicon örülhetett, hogy nem állították ki. Agüero higgadtan végrehajtotta az ítéletet, így az angol bajnok megszerezte a vezetést. A Roma kishíján egyből válaszolt, Maicon igyekezett jóvá tenni hibáját, de a kapufa megakadályozta az egyenlítésben. A 18. percben Gervinho majdnem elküzdötte magát a kapuig, azonban Hart jól jött ki és felszedte a labdát. A 21. percben Nainggolan kínálta meg Hartot egy életerős lövéssel, de a kapus a helyén volt.  A Roma nyomása aztán eredményre vezetett, gyors támadást vitt végig, aminek a végén Nainggolan fantasztikus labdát tett Totti elé, a Farkasok kapitánya pedig higgadtan elpöckölte a labdát a kifutó Hart mellett. A 38. percben újabb büntetőt kaphatott volna a hazai csapat, a becsúszó Manolasz kezére pattant a labda, ami emiatt elég komolyan irányt változtatott. A bíró azonban vétlen kezezésnek vélte. Szöglethez jutottak az angolok, aminek a végén Kompany tüzelt nem sokkal fölé.  2 perccel a félidő vége előtt Gervinho lépett meg, de Hart jól zárta a szöget, így védeni tudott.
Az 50. percben Totti lövése szállt el a kapu mellett. Óriási helyzet maradt ki 2 perccel később, Pjanic lövését hárította bravúrral Hart egy gyönyörű római akció után. A bosnyák 1 perccel később újra próbálkozott, de lövése elkerülte a kaput. 1 óra elteltével Fernandinho tört be a tizenhatoson belülre, de az utolsó pillanatban összezártak előtte. Pjanic nagyon szerette volna bevenni a hazaiak hálóját , de a 65. percben sem célzott elég jól. 2 perccel később Lampard is próbálkozott, Skorupski azonban leért a rövidre. 10 perccel a vége előtt David Silva labdája száguldott el a kapu mellett. Lampard újra próbálkozott a 84. percben, ezúttal mellé ment a labda. A hosszabbítás perceuben Silva előtt adódott egy lehetőség, de közelről mellé pörgetett.
Mindkét csapatnak megvan még az esélye a továbbjutásra, amiről valószínűleg római visszavágójuk fog dönteni.


All Goals – Man City 1-1 As Roma – 30.09.2014 by RM-Any

Tereh Balázs