Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Párizsban a Barca, kemény meccs vár a Polgárokra – előzetes

Kedden megkezdődik a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulója, ki a javítás, ki pedig a remek folytatás érdekében lép pályára. A játéknap csúcsmérkőzése egyértelműen a Paris Saint-Germain és az FC Barcelona összecsapása lesz, ám a további párosításokra sem lehet panasz.

E csoport:
18:00 CSZKA Moszkva – Bayern München (Digi Sport 1)
20:45 Manchester City – AS Roma (Digi Sport 1)

Ahogyan arra számítani lehetett, az első játéknapon jött a papírforma, ennek jegyében felemás érzelmekkel kezdenek bele a második körbe a csapatok. A CSZKA Moszkva idegenben kapott egy ötöst, míg a Bayern München egy a hajrában jegyzett góllal és vereséggel küldte haza a Manhester Cityt. Guardiola tanítványai Moszkvába látogatnak, ahol zárt kapus mérkőzés elé néznek a felek, mondani sem kell, hogy a német csapat a mérkőzés esélyese. A csoport másik találkozója egy igen pikáns derbinek ígérkezik, a Roma ugyanis Manchesterbe utazik. A Polgárok számára az esetleges pontvesztés súlyos következményeket hozhat és azt se feledjük el, hogy az olasz ezüstérmes milyen remek formában kezdte a szezont, míg ez Pellegrini tanítványairól nem mondható el.

F csoport:
20:45 PSG – Barcelona (Sport 1)
20:45 APOEL – Ajax

Párizsban vendégszerepel az FC Barcelona, Enrique tanítványai a hétvégén egy gálaelőadással hangoltak a ma esti mérkőzésre. Messi és Neymar fantasztikus formában van, míg hazai részről a csapat vezéregyénisége Ibrahimovic biztosan nem léphet pályára egykori csapata ellen, a svéd gólfelelős nem gyógyult meg saroksérüléséből. A csoport másik mérkőzésén ciprusra látogat az Ajax, mely nem néz könnyű találkozó elé, a Barca ellen láthattuk az APOEL, hogy milyen masszív csapatról van szó.

G csoport:
20:45 Sporting – Chelsea (Digi Sport 2)
20:45 Schalke – Maribor

Az első fordulóban mindkét mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, nagy meglepetésre a Chelsea sem tudta behúzni hazai mérkőzését a Schalke ellen. Mourinho tanítványai a Sporting vendégeként javíthatnak, míg a Schalke a csoportkörbe nagy meglepetésre bejutó Maribort vendégeli meg.

H csoport:
20:45 Shakhtar Donetsk – Porto
20:45 BATE – Athletic Bilbao

A ‘H” jelű kvartettben az első játéknapon gálázott a Porto, hatot hintett a fehérorosz bajnoknak, ezáltal pedig nagyjából kirajzolódott, hogy a BATE-val nem igazán kell számolni. Aki esetlegesen pontokat hullajt a fehérorosz csapattal szemben, az nagy hátrányra tehet szert. A mai napon a Bilbao látogat a BATE otthonába. Halkan megjegyezzük, hogy a baszkok is igen pocsék szezonrajtot vettek, formájuk mondhatni pocsék. Kiváló mérkőzésnek ígérkezik a csoport másik találkozója, a Shakhtar fogadja a Portot.

Arrow