Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Marad élen az újonc; négyet vágott a Wolfsburg

A német bajnokság negyedik fordulójának utolsó két meccse Wolfsburgban és Kölnben játszódott le, előbbi helyen gólzápor volt, utóbbin semmi.

kicker.de

Remek mérkőzést játszott a Wolfsburg és a Leverkusen egymás ellen. A vezetést a haaiak szerezték meg, Donati hozott össze egy büntetőt és még pirosat is kapott. A Leverkusen azonban még emberhátrányban is egyenlíteni tudott, Drmic első góljának örülhetett ebben a szezonban. A félidő végén Rodríguez beadását Vierinha bólintotta be, nehéz helyzetbe került így a Bayer.

A második játékrész teljesen a haza csapaté volt, de Bruyne szöglete után Rodríguez kapásból volt eredményes. A Leverkusen ugyan támadott, de a kinyílt védelem ellen veszélyes kontrákat vezetett a Wolfsburg. A végén ennek újabb gól lett a vége, a negyedik találat Hunt nevéhez fűződik. Ezzel első győzelmét szerezte idén a Wolfsburg a Bundesligában.

A Köln ezúttal is pontot szerzett, a Borussia Mönchengladbach stadionjából egyet vitt magával. A találkozón nem esett gól, de sokat próbálkoztak a csapatok. A táblázatot így óriási meglepetésre a leggeyngébnek ítélt újonc Padeborn vezeti.

Bundesliga 4.forduló, vasárnap:

VfL Wolfsburg – Bayer 04 Leverkusen: 4-1
Gólszerzők: Rodríguez 7. 63. Vierinha 44. Hunt 81. ill. Drmic 29.
Kiállítva: Donati 7. (Leverkusen)

Borussia Mönchengladbach – 1.FC Köln: 0-0

A 4.forduló eredménysora:

SC Freiburg – Hertha BSC: 2-2
FC Schalke 04 – SG Eintracht Frankfurt: 2-2
FC Augsburg – SV Werder Bremen: 4-2
VfB Stuttgart – TSG 1889 Hoffenheim: 0-2
Hamburger SV – FC Bayern München: 0-0
SC Paderborn 07 – Hannover 96: 2-0
1.FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund: 2-0

A tabella ITT nézhető meg.