Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Stieber is kevés a Hamburgnak!

Két találkozó maradt ma délutánra, a Bundesliga 3. fordulójában. A számunkra legnagyobb kérdés az volt, hogy vajon Stieber Zoltán és a Hamburg képes lesz-e végre megindulni felfelé a tabellán, vagy tovább tart a tragikus idénykezdet.

www.facebook.com

Bundesliga; 3. forduló
Eintracht Frankfurt – Augsburg 0-1
Gólszerző: Bobadilla (49. perc)
Két nullázás után, megszerezte első pontjait az Augsburg együttese, nem is akárhol! A bajor kiscsapat az eddig felemás kezdést produkáló Frankfurtot verte úgy, hogy az Eintracht a hazai pálya ellenére nem tudott domináns szerepet kiharcolni magának a 90 perc során.

Hannover 96 – Hamburger SV 2-0
Gólszerzők: Andreasen (13. perc), Sobiech (24.)
A jelek szerint továbbra is megállja a helyét a szezonban, a Hannover. Pedig Korkut mester ebben a kiírásban már nem számolhat a Kínába távozott Huszti Szabolccsal. Nem úgy a Hamburg, amely építhet egy magyar középpályásra, mégpedig Stieber Zoltánra, aki folyamatosan a csatárok kiszolgálásán dolgozik, ám egyelőre kevés sikerrel, lévén három meccs után továbbra sem voltak képesek betalálni a kapuba a hamburgiak. A Hannover viszont már harmadik a táblázaton, és csak a Bayer, illetve a Bayern előzi meg őket, pontbeli különbség nélkül.

Balogh József