Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

C. Ronaldo a Real Madridot kritizálja!

Komoly játékos mozgás volt idén nyáron a Real Madridnál. Több meglepő távozó, és érkező is színesítette idén a „Blancok” játékospiaci palettáját, erről pedig nagyon is kiforrott véleménnyel van, a manapság meglehetősen szabadszájúan nyilatkozgató Cristiano Ronaldo.

www.bleacherreport.com

A portugál aranylabdás csillag a minap Lionel Messivel kapcsolatban nyögte be, hogy akkor sem lepődött volna meg, hogy ha nem ő maga, hanem VALAKI MÁS kapja az UEFA Év játékosa díját.

Ronaldo újabban pedig kenyéradó klubját, a Real Madridot vette a szájára azért, mert már szerinte is túlságosan felforgató hatással járt a „Királyiak” idén nyári átigazolási politikája.
„Van véleményem, de nem mindig mondhatom azt, amit gondolok. Ellenkező esetben már másnap felkapná a média, és Én ezt nem akarom. Ha én lehetnék a felelős, talán ez is másképp lehetne. Mindenkinek van véleménye, és szabadon kifejezheti. Ha az elnök úgy gondolja, hogy a legjobb dolog ezeknek a játékosoknak a szerződtetése volt, és a többieket meg elengedte, akkor azt a döntést tiszteletben kell tartani, és támogatni kellene. Di María, és Xabi nagyon fontos volt a számunkra, de most már nincsenek, és Nekünk az új játékosokkal kell boldogulnunk. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj.” – bölcselkedett, Cristiano Ronaldo.

Balogh József