Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

C. Ronaldo börtönben Messi miatt?! – Újra beszólt az argentinnak!

Bár már többször kinyilatkoztatásra került, hogy nincs igazi ellentét Cristiano Ronaldo, és Lionel Messik között, a portugál talán túlzottan is énközpontú megszólalásaival mindig tűzbe tudja dobni a Real Madrid-Barcelona ellentét fáját, ami ilyenkor rendszerint hatalmas lángra lobban.

www.barcapakistan.com

Cristiano Ronaldo a minap azzal öntött olajt a tűzre, hogy szerinte nem igazán volt megérdemelt Leo Messi Aranylabdája, a brazíliai Világbajnokságon. Egészen pontosan azt mondta a portugál, hogy szerinte, ha elmondaná azt, amit gondol az eset igazságosságáról, akkor azért őt még börtönbe is zárnák.

A Mundo Deportivo persze nem felejtette el emlékeztetni a nagyérdeműt, hogy „CR7” már nem először támadta be az argentin kollégát, vagy legalább is tetszelgett, mint saját véleménye szerint a legfényesebb futballcsillag:
„Örömömre szolgál, hogy a világ legdrágább játékosa lehetek. Ettől a 93 milliós összegtől úgy érzem, hogy jobb vagyok.” – 2009. július.

„Vajon én, vagy Messi a jobb? Nem fogok válaszolni. Ön is nagyon jól tudja…” – 2011. február.

„…Ez szar, mert én jóképű, gazdag, és nagyszerű játékos vagyok.” – 2011. szeptember, a zágrábi Dinamo elleni Bajnokok Ligája meccs után, a gyalázkodó horvát drukkerektől, és kemény hazai játékosoktól kissé megtörve, de büszkén.

„Azok nem normálisak, akik Messit kiabálnak. Azok, akik szeretik a futballt, Cristiano Ronaldot szeretnék látni.” – 2011. október.

„Jobb vagyok, mint Messi. Nem lehet összehasonlítani a Ferrarit, a Porschéval.” – 2012 május.

„Megérdemlem, hogy megnyerjem az Aranylabdát, mint minden évben, de ez nem tőlem függ.” – 2012. december.

„Ha nem nyerem meg az UEFA trófeáját, akkor sem fogok meglepődni. Semmi sem lepne meg. Láttam már olyan sok mindent…” – a múlt csütörtöki UEFA Gála előtt.
Próbáljunk meg olvasni a sorok között!

A goal.com cikke nyomán:

Balogh József