Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Csak büntetővel tudott nyerni a Bayern – videóval

Szoros meccset vívott a Bayern a CSZKA-val, de sikerült behúzniuk a 3 pontot.

Müller gólja – Forrás: facebook.com

CSZKA Moszkva – Bayern München: 0-1
G: – ill. Müller (bün. 22.)
CSZKA: Akinfejev, Fernándes – V. Berezutszkij – Ignasevics – A. Berezutszkij – Senyikov, Tosic (Efremov (79.) – Natcho (Doumbia 66.) – Eremenko – Milanov, Musa
Bayern: Neuer, Lahm – Benatia – Dante – Bernat, Alonso – Alaba, Robben (Rafinha 81.) – Müller – Götze (Shaqiri 77.), Lewandowski (Pizzarro 90.)
Sárga: Eremenko (45+1.) ill. Lahm (40.), Benatia (68.)

Az első helyzet a bajorok előtt adódott, Robben lövését kellett Akinfejevnek hárítania. A 14. percben Milanov próbálkozott, Neuer azonban minden különösebb probléma nélkül begyűjtötte a labdát. A 20. percben Fernándes felvágta Götzét a tizenhatoson belül, amiért a bíró büntetőt ítélt. Müller értékesítette a tizenegyest, a kapu közepébe lőtt. 2 perccel később Eremenko próbálkozott, de nem talált kaput. A 32. percben Akinfejevnek Müller lövését kellett kiütnie. 3 perccel később Musa került ordító helyzetbe, Neuer azonban bravúrral hárított, Tosic a kipattanót pedig méterekkel fölé küldte. 6 perccel a vége előtt a CSZKA közel került az egyenlítéshez, Eremenko lövése csattant a kapufán. Neuer már verve volt. A 43. percben óriási tüzijátékot úszott meg a hazai csapat, Götze, Lewandowski és Robben is gólt szerezhetett volna.
A második félidő komolyabb helyzet nélkül telt, végül a 73. percben Tosic lövését védte Neuer. A 86. minutumban eldönthette volna a meccset a német bajnok, Shaqiri került helyzetbe, de Akinfejev ismételten védeni tudott.
A Bayern teljesen megérdemelten nyert, jobban játszottak, de ha a Moszkva így játszott volna a Roma ellen, akkor tuti nem kapnak 5-öt.


CSKA Moskva 0-1 Bayern München (Highlights) 30… by Matthes-Live

Tereh Balázs