Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Gálázott a Barca, retteghet a PSG! – videóval

A Barcelona sima 6-0-ás sikert aratott a Granada csapata ellen a Spanyol bajnokság hatodik játéknapján.

www.mundodeportivo.com

Spanyol bajnokság, 6. forduló
Barcelona – Granada 6-0 (3-0)
G: Neymar (26., 46., 66.), Messi (62., 82.), Rakitic (43.) ill. –

A gólok sorát Neymar nyitotta a 26. percben, Yusto eladott labdájára csapott le a Brazil és, ha szerencsével is, de gólra váltotta a helyzetet 1-0!
A 43. percben Messi egy szép szóló után beadja a labdát és Rakitic berobbanva gyönyörűen csúsztat a hosszúba, 2-0!
Az első félidő legvégén Neymar ismét beköszönt, Messi ugratta ki Munirt, aki elől Roberto még elpaskolta a labdát, de pont Neymar elé, és ő higgadtan a bal felsőbe belsőzi a labdát, 3-0!
A Barca a második félidőben ugyanott folytatta ahol abbahagyta, azaz a Granadát a saját kapujuk elé szegezték, és szebbnél szebb akciókat dolgoztak ki a hazaiak. A 62. percben ennek meg is lett az eredménye, Xavi óriási átadását követően Alves úgy teszi középre a labdát egyből, hogy az le sem pattan, ugyanígy pattanás nélkül tette be a Brazil is, középen Messi érkezik és a kapuba bólintja a labdát, ezzel 4-0! Gyönyörű akció volt!
Négy perccel később a kis Argentin volt a kiszolgáló, aki Neymarral megrúgatta harmadik gólját, és csapata ötödik gólját, így már 5-0!
A 82. percben Messi ismét beköszönt, Murillotól csente el a labdát, majd higgadtan jobb külsővel a vendégek kapusa mellett elpöccinti a labdát, 6-0!

A Barcelona remek játékkal rukkolt elő, és azt hiszem ennyivel tartoztak is a szurkolóiknak, valamint intő jeleket küldtek a PSG felé, akikkel majd kedden este mérkőznek meg.

Szajevics Patrik