Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Tíz gólos meccsen nyert a Real; meglepetést okozott a Granada

A spanyol bajnokság 4. fordulójában a Real Madrig tíz gólos mérkőzésen tudott nyerni, míg az Athletic Bilbao otthon égett meg.


Spanyol bajnokság 4. forduló

Deportivo La Coruna – Real Madrid 2-8 (0-3)
G: Medunjanin (51., büntetőből), Toche (84.) ill. Ronaldo (29., 41., 78.), Bale (66., 74.), Chicarito (88.,92.) J. Rodriguez (36.)

A Real Madridnak kicsit nehézkesen indult a mérkőzés, és az első gólt csak a 29. percben sikerült megszerezniük Cristiano Ronaldo révén, aki 14 méterről bólintott szépen a jobb felsőbe, 0-1!
Hét perccel később jött James Rodriguez gólja, aki 20 méterről rúgta ki a bal felsőt, 0-2!
A félidő előtt még jött a portugál klasszis duplája. A hazaiak kapusa nagyon rosszul jön ki, Benzemának pedig sikerült még eltolnia a labdát, ami pont Ronaldo elé pattan, aki higgadtan begurítja az üres kapuba, 0-3!
Az 51. percben még szépíteni tudott a Depor Medunjanin révén, a Ramos kezezése után megítélt büntetővel, de ez mit sem ért… 1-3!
A 66. percben betalált a harmadik madridi nagyágyú is, azaz Bale, aki Marcelo remek átadását váltotta gólra a kapufa segítségével, 1-4!
Nyolc perccel később a walesi játékosnak is sikerült duplázni, szinte ugyanúgy ugratják ki Balet, mint az első góljánál, csak ezúttal Ronaldo, és ismét góllal fejezi be a támadó, 1-5!
A 78. percben pedig jön a Ronaldo tripla! James labdaszerzése után a portugálnak passzol, aki erőből a bal felsőt kipókhálózza, 1-6!
Nem sokkal később jön a második hazai szépségtapasz, Toche révén, aki Cuenca beadását bólintotta szépen a kapuba, 2-6!
A rendes játékidő vége előtt két perccel betalál a friss igazolás Chicharito is, akinek ezzel megvan az első madridi gólja. A mexikói támadó Isco indítását váltotta gólra, egy 17-18 méterről leadott lövéssel, 2-7!
A “borsó” becenévre hallgató játékos a 92. percben duplázni is tud, Marcelo passza után tol egyet a labdán, és a kígyótérről a jobb felsőbe bombáz, ezzel kialakítja a hihetetlen 2-8-as végeredményt!

Athletic Bilbao – Granada 0-1 (0-1)
G: – ill. J. Cordoba (39.)

A Granadának sikerült meglepetést okoznia a kicsit fásultnak tűnő Bilbao ellen, ráadásul idegenben. Az egyetlen gólt Cordoba szerezte a 39. percben, aki a töketlenkedő San Josétól vette el a labdát, és az ebből kialakult ziccert higgadtan értékesítette. A Bilbaonak eddig a BL miatt nem igazán megy a bajnokságban.

Szajevics Patrik