Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Lahm emlékeztet, Tottira” – Benatia

A Bayern München idén nyáron igazolt védője, Mehdi Benatia hatalmas tisztelettel beszélt mind a bajor sztárcsapatról, mind annak csillagairól, kiváltképp a világbajnok csapatkapitányról, Philipp Lahmról.

A marokkói Benatia az AS Romat hagyta el, a Bayern München kedvéért, igaz, más topklubok is sorba álltak kegyeiért.

Az igazi berobbanásra vágyó bekk saját elmondás szerint hatalmas tisztelettel bír a római Francesco Totti előtt, akihez szerinte sokban hasonlít a Bayern vezére, Lahm.

„A Bayernnél megtaláltam a legmagasabb szintű szakmaiságot is. A játékosok, mint Lahm, Götze, Alaba, és Robben hihetetlenül erősek. Lahm eszembe juttatja Tottit: Mindig ugyanabban, mindig a legfelsőbb szinten játszik, és mindig szerény. Ők igazi bajnokok. Az elmúlt átigazolási ablakban sok klub akart engem, de amikor a Bayern München kért, úgy éreztem, hogy egyértelmű: én ott akarom folytatni a karrierem. A Roma egy nagyszerű, és az egyik legjobb kilátású klub Európában, de a Bayern az első három csapat között van a világon. Eljöttem Münchenbe sok trófeát nyerni. Lehetetlen volt visszautasítani az ajánlatukat.” – regélt Benatia, átigazolásának történetéről is.

Balogh József