Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolban a MU középpályása

A nap folyamán arról lehetett olvasni, hogy Tom Cleverley megszerzésén fáradozik az Aston Villa, ám úgy fest, az angol válogatott középpályás egy nívósabb klubban képzeli el jövőjét, mint a Villa. Irány Liverpool, legalábbis ott látták nemrégiben a United saját nevelésű játékosát.

Természetesen, ha Liverpool akkor mindjárt felsejlik a kérdés, hogy kékek, vagy vörösök, avagy Everton, vagy Liverpool. Nos, a 25 esztendős irányítót az Everton edzőközpontjában látták és ha a United kegyes lesz játékosához, akkor Tom nemsokára a Goodison Parkba költözhet. Hogy miért írtuk, a kegyes kifejezést!? Nos, a Vörös Ördögöknél Van Gaal taktikájában úgy fest nem szerepel a válogatott játékos, aki még a felkészülés során a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Nem tudni, hogy miért, de a holland tréner a Premier League meccsek során eddig csupán egy találkozón számolt vele. Az Everton azonban csak kölcsönvenné Cleverleyt…! Meglátjuk mi sül ki a dologból, sok ideje, már nincsen a feleknek.

Halkan megjegyezzük, hogy az Everton kerete egyre erősebb, így komolyan számolni kell velük a szezon során. A keret, a mag egyben maradt, a csapat csakis erősödött a nyár folyamán.

Arrow