Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: A klublegenda szerint is visszatérhet Ronaldo

Manapság igazi megmondó embernek számít Angliában, Gary Neville. A Manchester United egykori védője most is sarkos, velős mondanivalót fogalmazott meg az elmúlt napok slágertémájával, vagyis Cristiano Ronaldoval kapcsolatban.

photo.hupu.com

A volt angol válogatott játékos televíziós szakértőként dolgozik manapság, így természetesen naprakészen követi a futballvilág eseményeit. Ráadásként bennfentes információkkal rendelkezhet a Manchester Unitedet illetően, lévén egész életében ezt a klubot szolgálta, Ronaldot pedig, mint egykori csapattársat is jól ismeri.

A pletyka, miszerint a portugál sztár visszavágyódik az Old Traffordra, mert megunta a szerinte koncepciótlan Real Madridot, nagyon gyorsan feltüzelte Neville lelkesedését is:
„Szó volt róla tavaly nyáron, hogy Cristiano Ronaldo visszatér, vagy hogy megszerezzük Gareth Bale-t, és most is vannak olyan pletykák, hogy Cristiano nem boldogul a „Blancokkal”, Madridban. Nyilvánvaló, hogy tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját is, így elérte, amit akart Madridban? Ez az egyik kérdés. És vajon szeretné ezt a Manchesterrel is? Vajon szereti a Unitedet? Igen, abszolút. Ő egyre többet beszélt az elmúlt időszakban arról, hogy hiányzik neki az Old Trafford. Ahogy a szurkolók szerették, én azt nem sok játékos esetében láttam. Eric Cantona, és ő kapott hihetetlen reakciókat a rajongóktól, minden héten. Minden alkalommal amikor játszott, egy szinte hihetetlen hittel tette azt.” – áradozott Neville, az érzékelhetően neki is hiányzó Ronaldoról.

Cristiano Ronaldo 2003, és 2009 között erősítette a Manchester Unitedet, ami amely időszak végén megnyerte az Aranylabdát is, de a csapattal többek között nyert Bajnokok Ligáját, és több Premier League bajnoki címet is.

Balogh József