Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho elhagyja a Chelsea-t, ha azt mondják!

José Mourinho ma este hazájában, Portugáliában irányítja szeretett csapatát, a Chelsea-t. A londoni együttes ugyanis a lisszaboni Sportinghoz látogat, a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.

www.101greatgoals.com

Mourinho jelenleg a második éráját tölti a Chelsea kispadján, és ha a híreknek nem hinnénk, akkor a pályán mutatott játék, és az eredmények ékesen bizonyítanák: a portugál menedzser, a klub tulajdonosa, Roman Abramovics között szent a béke.

Nem is dobálja mostanság a sajtó, hogy sorban állnak a kérők Mourinho ajtaja előtt, lévén mindenkinek világos, hogy önként nem fog távozni, főleg nem akkor, amikor Európa egyik legjobb formában lévő csapatát irányíthatja. Az pedig már csak plusz adalék, hogy a „Kékek” simán vezetik hazájuk bajnokságát, vagyis a Premier League-et.

Ám ma nem egy Stoke, vagy egy Palace elleni „gombfoci” meccs a program, hanem egy nagyon fontos, idegenbeli BL-meccs. A helyzet komolyságával tisztában van Mourinho is, aki gyaníthatóan nem is szívesen foglalkozott, a jövőjét firtató kérdésekkel:
„Teljes mértékben a Chelsea-re összpontosítok, és nem vagyok érintett más klubok érdeklődésében. Azt tudom, hogy a futball világában dolgozok. Ha nem nyerünk elég mecset, akkor nem fogok itt dolgozni öt, nyolc, vagy tíz éven át. Én csak akkor hagyom el a Chelsea-t, ha azt a klub akarja. Elmegyek, ha Roman Abramovics akarja, és azt mondja, mennem kell. Ebben az esetben nézem csak meg, milyen lehetőségeim vannak, és aztán majd meglátjuk.” – nyilatkozta, a luzitán mester.

Bár a PL-ben remekelnek Diego Costáék, a legrangosabb európai kupasorozatban még javítaniuk kell, ugyanis csak döntetlenre voltak jók az első fordulóban, a Schalke elleni meccsen.

Balogh József