Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: Edzőmenesztés még nem volt, de 3 jelölt már van!

Botrányosan kezdte a 2014/2015-ös szezont a Newcastle United labdarúgócsapata, mely négy forduló után sereghajtó az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). Nem csoda tehát, hogy az edzőmenesztés a levegőben lóg…! Jelöltek már vannak.

Kép Forrása: indervilla.com

Alan Pardew menedzser alatt igen csak remeg a kispad, a sajtó pedig már a lehetséges utódokról beszél. Hétvégén a Hull City lesz a Szarkák ellenfele hazai környezetben, s ha nem születik meg az első győzelem, minden bizonnyal jön az idei szezon első edzőváltása a Premier Leagueben.

Eddig három szakember neve merült fel, mint lehetséges utód, vagyis pontosabban fogalmazva két szakember és egy aktív játékos. Egyikőjük Steve Bruce, aki jelenleg a Hull City kispadján ül, így első hallásra érdekes a felvetés, hiszen az nem inog alatta. Hétvégén mindenesetre összefuthat a klub vezetőivel a bajnoki mérkőzésen…! A másik szakember a Manchester United kispadján csődöt mondó David Moyes, a három jelölt közül ő illik bele legjobban a képbe.

Végezetül pedig Fabricio Coloccini a Newcastle United 32 éves argentin védője. Avagy játékosból edző!? Egy biztos, ambíciói vannak a játékosnak, hiszen korábban Pandrew eltiltása révén tartott öltözői beszédeket és az edzésmunkából is felemásan vette ki a részét, ám kétségeink vannak ezzel kapcsolatban. Coloccini még nincsen abban a korban, hogy a visszavonulásán gondolkozzon, még jó pár szezon lehet előtte, persze nem láthatunk bele a fejébe. Valószínűleg nem csak a hasára ütött valaki a The Telegraph szerkesztőségében…

Arrow