Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti, Ronaldot védi

Úgy tűnik, hogy nem lehet mindig, mindenkinek a kedvére tenni, főleg ha a világ egyik legjobb csapatáról, a Real Madridról van szó. A „Királyiak” a hétvégén egy laza nyolcassal nyugtatták le a kétkedőket.

www.insidespanishfootball.com

A Real Madrid az új szezonban eddig nem túlzottan remekelt, ám a jelek szerint Ancelottiék áttörtek egy gátat. A „Blancok” ugyanos a Riazorban vágtak egy könnyed nyolcast, a Deportivonak. Ezt követően látszott már a tegnapi edzésen is, hogy mennyire felszabadultak lettek Ronaldoék.

Apropó Ronaldo, sokak szerint érdemes lenne Ancelotti mesternek követnie a rivális Barca edzőjét, Luis Enriquet, aki folyamatosan rotálja csapatát. A kritikusok szerint mivel most nagy formában van a Real, ésszerű lenni pihentetni Cristiano Ronaldot (aki egyébként triplázott szombaton), lévén a mai, hétközi fordulóban esedékes ellenfél, a futottak még kategóriás Elche lesz.

Természetesen a madridiak olasz trénere a saját terveit szeretné véghezvinni:
„Nem, Ronaldonak nem kell pihennie. Ő nagy formában van, fizikailag, és mentálisan is csúcson van. Szükség van rá most is, főleg, hogy csúcsformában van.” – fakadt ki Ancelotti, a felesleges kombinálgatásra.

Balogh József