Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az utolsó pillanatban érkezhet a kolumbiai játékmester

Három órával a piaczárás előtt jött a hír, miszerint az Inter kolumbiai irányítója Fredy Guarín kell a Real Madridnak. Halkan megjegyezzük, hogy ha irányító kell, akkor miért kellett eladni jelenkorunk egyik, ha nem a legjobb labdarúgóját posztján Di Maria személyében. A pénz, vagy az eredményesség a lényeg!?

Kép: foto Matteo Gribaudi/Image Sport

A 28 esztendős kolumbiai igen kelendőnek bizonyult a nyár folymán, három német klub is szívesen vitte volna (Dortmund, Hamburg, Wolfsburg), ám egyik sem tudott dűlőre jutni az Inter vezetőségével, vagy éppen magával a játékossal.

A transfermarkt.de legutóbbi becslése szerint Guarín piaci értéke 14 millió euró, ám ez most annyira nem fontos, ugyanis a pletyka szerint csupán kölcsönszerződésről van szó egy esztendő erejéig. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből a hírből, még bő két és fél óra van a piaczárásig.

Egy új játékosa már van ma a királyiaknak, mint ismeretes Hernandez a Manchester United támadója egy évre kölcsönbe érkezett a spanyol fővárosba, ahol Benzema vetélytársa lesz.

Arrow