Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Manchesterből érkezik Benzema riválisa

Immáron szinte biztos, hogy Falcao nem lesz a Real Madrid játékosa, a kolumbiai ugyanis jelenleg Manchesterben tartózkodik. Mindenki a hivatalos bejelentésre vár, mely egyenlőre várat magára. Ez idő alatt azonban a királyiaknál is zajlik az élet, úgy fest, a madridiak megtalálták Benzema vetélytársát. 

Kép Forrása: as.com

A Vörös Ördögöknél úgy fest csatárkánaán van kialakulóban, így Welbeck és Chicharito jövője, illetve manchesteri szerepvállalása, még az eddiginél is jobban csökkenhet. Először tegnap este röppent fel a hír, mely szerint Chicharito lehet a Real Madrid utolsó nyári dobása. Akkor még spekulációnak tűnt, mostanra azonban tényként kezelendő, ugyanis a United mexikói támadója átesett az orvosi vizsgálatokon és már csak az aláírás, a hivatalos bejelentés hiányzik.
Egyenlőre részleteket nem igen hallani, egy azonban biztos, a madridisták csőrét már most böki a transzfer, sokan egy sztárcsatár érkezésében bíztak, nem egy olyanéban, aki Manchesterben nem fér be a keretbe sem lassan. ezen felül kétségtelen, hogy Hernandez kiváló kvalitásokkal bír, meglátjuk, hogy mire lesz képes a spanyol élvonalban…
Arrow