Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rejtélyes belső ügy! – Maicont kirakták a brazil keretből

Változás történt a brazil labdarúgó-válogatott keretében, miután az AS Roma 33 esztendős védője Maicon elhagyta az edzőtábort. A rejtélyes távozásra nem kívánt reagálni a Selecao koordinátora, sőt megkérte az újságírókat, hogy ne is faggatózzanak sem náluk, sem pedig a keret tagjainál. Az esetben az is furcsa, hogy Rinaldi megköszönte Maicon szolgálatait, amit a nemzeti csapatért tett.

Kép Forrása: ovaciondigital.com.uy

A történéseknek előzetesen semmi jele nem volt, Maicon ott volt Dunga kezdőcsapatában a Kolumbia elleni barátságos mérkőzésen, a második regnálásába kezdő kapitány pedig a lenyűgöző jelzővel illette a hátvédet a találkozót követően.

Valami még sincs rendben, Gilmar Rinaldi a válogatott koordinátora így nyilatkozott az újságíróknak – “Maicon elhagyta a brazil válogatott edzőtáborát. Szeretnék neki köszönetet mondani a nemzeti csapatért tett szolgálataiért. Belső problémák léptek fel, nem fogok válaszolni az erre az ügyre irányuló kérdésekre, és arra kérem önöket, hogy a játékosokat se kérdezzék erről!”

Ezáltal változás is történt a keretben, ugyanis Maicon megüresedett helyére behívót kapott az AS Monaco játékosa Fabinho, aki könnyen a pályán találhatja magát az Ecuador elleni felkészülési mérkőzésen.

A rejtélyes belső ügyről tehát semmit nem lehet tudni egyenlőre, de fogadni mernénk rá, hogy hamarosan kiszivárognak “titkos” információk! A sajtó keze és a “kémek” sokáig elérnek…

Arrow