Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rituális emberöléssel vádolják a ghánai válogatott ászát

Igen megdöbbentő hírek terjengenek Asamoah Gyan és családja nyári nyaralásáról. A pletykák szerint a Gyan-család lehet a tettes, avagy egy családi rituálé keretein belül feláldoztak két embert, köztük egy helyi hírességet. A vád emberölés, a vádló a sajtó és a közbeszéd…

Kép Forrása: dailystar.co.uk

Szeretnénk leszögezni, hogy a terjedő hírt egyenlőre egyetlen hivatalos szerv sem erősítette meg, kezeljük úgy, mint egy spekulációt, mely a nép, illetve a zsurnaliszták nyelvén született. Avagy egyenlőre semmi több, mint NÉPMESE! Asamoah Gyan harcol igazáért, szemben áll a sajtóval és igazságot szeretne, ezért szerdán sajtótájékoztatót tart.

A történet szerint a Gyan-család feláldozta Theophilus Tagoet, avagy művésznevét Castrot, aki rapperként tevékenykedett, illetve még egy személyt Janet Bandut. Mindkét illető a családdal nyaralt, ám eltűnt. Valószínűsíthetően vízbe fulladtak, holttesteiket nem találták meg, így hivatalosan nem tudni mi történt, ezt követően indult el a pletyka.

“A Gyan-család szerdán sajtótájékoztatót tart, hogy beszámoljon többek között a zenei ikon, Castro eltűnéséről. Ő és Janet Bandu még a Gyan-családdal, valamint a barátaikkal közös, júliusi nyaralás során tűntek el Adában. A keresésük egyelőre nem vezetett eredményre, így nem tudni, mi történt velük. Az esemény egyben remek alkalom lesz arra, hogy tisztázzuk a sajtóban Asamoah Gyan szerepéről megjelenteket!” – áll a közleményben.

Kíváncsian várjuk ezt a különleges sajtótájékoztatót…

Arrow