Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szurkolók bírták maradásra az olasz legendát

Némileg meglepő módon hét fordulóval a bajnokság kezdete után felajánlotta lemondását Gennaro Gattuso a görög élvonalban szereplő OFI Kréta vezetőedzője. A játékosként világbajnokságot nyerő olasz szakember azonban egy nappal később visszavonta lemondási szándékát, a klub szurkolói meggyőzték.

Gattuso karórával kezén a szurkolók gyűrüjében (Kép Forrása: attual.it)

A lemondási hír hallatán az OFI szurkolóinak egy része Gattuso házához sereglett, hogy megkérjék, meggyőzzék a szakembert maradásáról. A felek közti párbeszéd meggyőzőnek bizonyult – “A klubvezetéssel és a drukkerekkel folytatott hosszas beszélgetések után úgy döntöttem, maradok. Erősebben és egységesebben kezdjük újra a munkát, mint valaha.” – nyilatkozta Gattuso

Sokan egyébként nem értették a szakember felmondási szándékát, ugyanis nem szerepel rosszul csapata, mely múlt héten idegenben verte a Panathinaikost és az Európa Ligában érdekelt Asteras ellen is helytállt a hétvégén. A PAOK, illetve az Olympiakos elleni fiaskó pedig úgy gondoljuk belefér, hiszen jelenkorunk két legjobb görög klubjáról beszélünk.

Gattuso bajnoki eredményei az OFI Kréta kispadján:
1. forduló: OFI Kréta – Panetloikos 1-0
2. forduló: OFI Kréta – Veria 0-1
3. forduló: Olympiakos – OFI Kréta 3-0
4. forduló: OFI Kréta – Atromitos 1-0
5. forduló: PAOK – OFI Kréta 4-0
6. forduló: Panathinaikos – OFI Kréta 1-2
7. forduló: OFI Kréta – Asteras Tripolis 2-3

Arrow