Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alex Song: „Nem akarok visszamenni a Barcához!”

Ilyen is van. Az ember azt hinné, hogy egy egész világon imádott sztárklub futballistájaként minden tökéletes, de akadnak olyanok is, akik nem akarnak mindenáron egy gigaklubhoz tartozni.

Kép forrása: express.co.uk

Ilyen játékos Alex Song is, aki a Barcelona csapatától kölcsönbe érkezett a West Ham Unitedhez, és úgy tűnik, esze ágában sincs visszatérni a katalánokhoz. A londoni csapat nagyszerű rajtot vett a Premier League-ben, és kilenc forduló elteltével a negyedik helyen állnak, hét pontra az éllovastól. Alex Song pedig megtalálta a számításait, míg Barcelonában a két év alatt csak a bajnokik felén lépett pályára idényenként, addig Londonban alapembernek számít, és az első bajnokit leszámítva minden mérkőzésen pályára lépett. A szurkolók is elfogadták, ami különösen fontos, hiszen az Arsenal egykori védőjéről van szó, és a West Ham drukkerei nem szívlelik az Ágyúsokat. Sam Allerdyce és csapata nagy terveket szövöget, és igyekeznek megtartani helyüket, a biztos európai kupaszerepléshez, Alex Song segítségével, akinek kölcsönadási szerződését, szívesen cserélnék többéves szerződésre.

 „Azt hiszem, hogy maradok Angliában. Legalábbis szeretnék maradni. A családom is boldog itt, és én is jól érzem magam. Nagyon örültünk, hogy visszajöhettünk ide. Mindig azt mondtam, ha elhagyom Barcelonát, csak Anglia jöhet szóba. Jelenleg csak élvezni akarom, és nem akarok Barcelonára gondolni, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. A szezon végén majd elválik, hol lesz jelenésem.”

Demmel László