Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alkalmatlan paksi gyep, pályaválasztói jog csere

Nem alkalmas a Paks stadionjának talaja játékra, így a Videotonnal felcserélték a pályaválasztói jogot.

fotó: paksifc.hu

Közleményben tudatta a paksi klubvezetés, hogy a szombati, Videoton elleni bajnoki találkozót nem tuja megrendezni saját stadionjában, így elcserélték a pályaválasztói jogot.

„Azok, akik akár a helyszínen, akár a televízión keresztül figyelemmel kísérték a szerdai DVTK elleni halasztott mérkőzésünket, láthatták, hogy a Fehérvári úti stadion pályája az egész napos esőzésnek köszönhetően épp csak alkalmas volt a találkozó lejátszására. Azóta újabb extra mennyiségű, kb. 80 mm csapadék hullott Paksra, aminek következtében a pálya alkalmatlanná vált a szombati, MVM-Paks–Videoton FC bajnoki mérkőzés lejátszására.

A két klub pénteken reggel egyeztetett, és arra a megállapodásra jutott, amit az MLSZ is jóváhagyott, hogy felcserélik a pályaválasztói jogot, tehát szombaton Videoton FC–MVM-Paks mérkőzésre kerül sor Székesfehérváron.
Mivel a két klub jegyértékesítő rendszere különbözik, így az elővételben megvásárolt jegyek a mérkőzésre nem érvényesek. Visszaváltani a kiváltás helyén lehet őket, illetve ha valaki interneten keresztül vásárolt, akkor az mlsz@text.hu email címen keresztül válthatja vissza belépőjét.”

Ezzel tulajdonképpen a Videoton kezére játszik minden körülmény, hiszen az ősz folyamán többször futballozott odahaza a fehérvári együttes, mint idegenben, így tetemes előnyre tehet szert Joan Carrillo együttese a vetélytársakkal szemben.

Gavalovits Sándor