Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Halilovic kölcsönben a Premier Leagueben!?

Alen Halilovic éppen hogy megérkezett Barcelonába, máris az átigazolási piac egyik szereplőjévé válhat. Legalábbis ebben bízik Gustavo Poyet a Sunderland uruguayi trénere.

Kép Forrása: madrid-barcelona.com

A 18 esztendős horvát támadó a nyáron érkezett a katalánokhoz 2,2 millió euróért cserébe. Jelenleg a Barca B-nek a tagja, eddig 5 mérkőzésen lépett pályára, gólt még nem szerzett. Jelenkorunk egyik kiemelkedő tehetségeként tartják számon, így nem csoda, hogy egyes klubok lesik a kölcsönvételi lehetőséget. A Sunderland januárban nagyon szívesen tárgyalóasztalhoz ülne a Barca képviselőivel, s a hírek szerint magához édesgetné Halilovicot egy fél esztendős kölcsönszerződéssel.

Kérdés, hogy ehhez mit szólnak a katalán klub képviselői, ugyanis Halilovic most csöppent a spanyol foci forgatagába, most kezdte el tanulni a Barca stílusát. A Premier League pedig egy másik olt, egy teljesen más stílus. Emellett pedig azt is figyelembe kell venni, hogy 2016-ig Enrique csapata ki van zárva az átigazolási piacról, így Halilovic hamar a klub első csapatánál találhatja magát, amennyiben teljesítménye ezt indokolja.

Arrow