Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Suárez nem is kövér!”

Az FC Barcelona ifjú trénere, Luis Enrique elutasította azokat a sajtóban már hetek óta leledző vádakat, miszerint a gárda nyáron szerződtetett támadója, Luis Suárez elhanyagolta volna magát, és komoly súlyfelesleget szedett volna fel.

www.goal.com

A Barca kispadján remek eredményekkel bemutatkozó Luis Enrique hajthatatlan, szerinte ugyanis Suárez egyáltalán nem kövér, bár jelenlegi teljes egészségéről már neki is vannak kételyei.

Suárez a Világbajnokságon megharapta az olasz Giorgio Chiellinit, amiért hosszú eltiltást kapott, és a katalánok edzéseit is csak nagy harc árán látogathatta.

Mint kiderült, az uruguayi csatár éppen jövő hétvégén, a Real Madrid elleni rangadón térhet vissza a pályára. A média pedig ebbéli kétségeit traktálja az emberekbe, miszerint megfelelő formában, és fizikális állapotban van-e Suárez arra, hogy ilyen fontos meccsen debütáljon Messiék között(?):
„Nehéz megmondani, hogy van. Úgy érzem, hogy javult, amin az első edzések, és a meccsek a válogatottban segítettek neki. Én nem tudom, hogy ő 100, 80 vagy csak 90 százalékosan fitt-e. De nem kövér. Abban a formában van, amiben az elmúlt hónapokban láthattuk.” – reménykedett Enrique, Suárez hogy létét illetően.

Balogh József