Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: 2 gólos hátrányból állt fel a CSZKA – videóval

Nagy csatát vívott egymással a CSZKA Moszkva és a Manchester City, az angolok átkozhatják magukat, amiért nem tudták kiharcolni a győzelmet.

Forrás: skysports.com

CSZKA Moszkva – Manchester City: 2-2 (0-2)
G: Doumbia (64.), Natcho (86.) ill. Agüero (29.), Milner (38.)
Khimki, Arena Khimki, vezette: Vad II István
CSZKA: Akinfejev, Fernándes – V. Berezuckij – Ignasevics – A. Berezuckij (Doumbia 46.) – Senyikov, Tosic (Efremov 69.) – Eremenko – Natcho – Milanov, Musa
City: Hart, Zabaleta – Kompany – Mangala – Kolarov, Milner – Touré – Fernando – Silva (Fernandinho 78.), Dzeko (Navas 72.) – Agüero
Sárga: – ill. Fernando (57.)
Kiállítva: – ill. –

A 7. percben Musa távoli lövése okozott riadalmat a vendégeknél, de a nigériai végül nem talált kaput. 3 perccel később Tosic próbálkozott egy kontra végén, azonban ő is célt tévesztett. Újabb 3 perc elteltével aztán már a City is megmutatta, hogy a pályán van, Zabaleta lőtt nem sokkal a kapu mellé. A 29. percben az angolok megszerezték a vezetést, Dzeko ugrott ki Silva varázslatos labdájával, és még mielőtt Akinfejev odaért volna Agüerohoz passzolt, aki az üres kapuba gurított. A 38. percben megduplázta előnyét az angol bajnok, Agüero lövése már úgy tűnt, hogy mellé megy, de Milner bevetődött, és a kapuba juttatta a labdát. A szélső 1 perccel később kis híján szerzett még egy gólt, a kapufát talátla el éles szögből.
A második félidőre a hazaiak behozták Doumbia-t, ami jó ötletnek bizonyult. Eremenko lövése még a 63. percben a kapu tetején landolt, 1 perccel később aztán egy szép összjáték végén, Musa passzából Doumbia szépített. A Moszkva ment előre, és mindent megpróbált, hogy meglegyen az egyenlítés, és végül sikerrel is jártak. Doumbia elérte a labdát Kolarov előtt, a szerb egyértelműen hozzáért az elefántcsontparti csatárhoz, így a bíró jogosan ítélt büntetőt. Az ítéletet Bibras Natcho higgadtan értékesítette.
Több gól már nem esett a meccsen, mondhatjuk, hogy a döntetlen egy igazságos eredmény volt. Egyelőre mindketten nyeretlenek, a Moszkva utolsó, a City harmadik.


ALl Golas CSKA Moscow 2 – 2 Manchester City 21… by yarigavideo

Tereh Balázs