Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Győzelemmel készült a Clásicóra a Real, kicentizte a Ludogorets – videóval

A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a B csoportban simán nyert a Real Madrid a Liverpool vendégeként, míg a Ludogorets emberelőnyben harcolta ki győzelmét az utolsó pillanatokban.

Official Real Madrid C. F. Facebook page

Bajnokok Ligája – Csoportkör, 3. forduló
B csoport

Liverpool – Real Madrid 0-3 (0-3)
G: – ill. C. Ronaldo (23.), Benzema (30., 41.)

Liverpool: Mignolet – Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno – Allen, Gerrard, Henderson (Can 67’), Coutinho (Markovic 68’), Sterling – Balotelli (Lallana 46’)
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo (Nacho 85’) – J. Rodriguez, Kroos (Illarramendi 81’), Modric, Isco – Ronaldo (Khedira 75’), Benzema

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, ám Gerrard lövését Casillas könnyedszerrel védi.
A 23. percben a Real az első komolyabb lehetőségét gólra váltja. Ronaldo és James kényszerítője után a portugál klasszisnak nehéz helyzetből sikerül kirúgnia a jobb felsőt, ezzel 0-1!
Hét perccel később a vendégek saját kapujuk elé szegezik a Liverpoolt, és Kroos beívelése után éles szögből gyönyörű gólt bólint Benzema, 0-2!
A 41. percben pedig eldönti a találkozót a Madrid. Egy szöglet után Pepe kiharcolva Benzema elé juttatja a labdát, aki lesipuskásként juttatja a kapuba a lasztit, 0-3!
A második félidőben próbált szépíteni a Liverpool, de nem jött össze, így sima 3-0-val készül az El Clásicóra a Real Madrid.

Ludogorets – Basel 1-0 (0-0)
G: Y. Minev (90+2.) ill. –
Kiállítva: S. Die (18.)

A Ludogorets 75 percet emberelőnyben játszva végül kiharcolta a győzelmet.
A 92. percben Yordan Minev cselezget a 16-oson kívül, majd ellövi a labdát, és az védhetetlenül a bal alsóba csapódik!
Ezzel 3 forduló után óriási meglepetésre a Ludogorets a továbbjutó a Real Madrid mögött, igaz csak jobb gólkülönbségének köszönhetően.

A B csoport jelenlegi állása:
1. Real Madrid 9 pont
2. Ludogorets 3 pont
3. Liverpool 3 pont
4. Basel 3 pont

Szajevics Patrik