Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lemészárolták a Farkasokatm hetet rúgott a Bayern – videóval

A Roma hatalmas pofonba szaladt bele saját közönsége előtt, a Bayern gálázott.

Forrás: facebook.com

Roma – Bayern: 1-7 (0-5)
G: Gervinho (66.) ill. Robben (9., 30), Götze (24.), Lewandowski (25.), Müller (bün. 36.), Ribery (76.), Shaqiri (79.)
Roma: De Sanctis, Toroszidisz – Manolasz – Yanga-Mbiwa – Cole (Holebasz 46.), Nainggolan – Pjanic (Ljajic 77.) – De Rossi, Iturbe – Totti (Florenzi 46.) – Gervinho
Bayern: Neuer, Lahm – Boateng – Benatia – Bernat, Alonso – Alaba, Robben – Götze (Shaqiri 78.) – Müller (Rafinha 60.), Lewandowski (Ribery 67.)
Sárga: Iturbe (29.), Toroszidisz (56.), Nainggolan (56.) ill. Bernat (63.)
Kiállítva: – ill. –

A 8. percben Alonso szögleténél már sejteni lehetett, hogy a hazaiak bajban lesznek, Müller szerezhetett volna vezetést. 1 perccel később aztán már nem volt menekvés, Robben szerzett vezetést a bajoroknak. Gervinho azonnal egyenlíthetett volna, Neuer azonban fantasztikusan hárított. Lewandowski is helyzetbe került 3 perccel később, De Sanctis viszont leért a sarokra. A 23. percben Müller pörgetése után Götze duplázta meg a németek előnyét. A Roma még talán fel sem fogta, hogy mi történt, amikor megkapták az újabb gólt, Bernat beadására érkezett Lewandowski tökéletesen, és a kapuba bólintott. A 31. minutumban megforgatták a tőrt a Roma szívében Lewandowski megint az előkészítésben jeleskedett, ezúttal Robbent szolgálta ki, aki megszerezte csapata 4. gólját. Szegény embert még az ág is húzza, gondolhatták a Roma szurkolói, Bernat centerezésébe a becsúszó Manolasz kézzel ért bele, amiért a bíró tizenegyest ítélt. Az ítéletet Müller magabiztosan végrehajtotta, a kapus bal kezéhez lőtt. Lewandowski hatra is növelhette volna az előnyt a szünet előtt, de fölé bólintott. A Roma kész rémálmot élt meg, 12 perc alatt 4 gólt kapni nem lehet kellemes.
A hazaiak azért becsületből mentek előre, az 52. percben például Gervinho a kapufát találta el. 1 perccel később pedig Neuernek kellett bravúrt bemutatnia, hogy Florenzi ne szépítsen. Egy órányi játék után megint Gervinho került helyzetbe, azonban ismételten Neuer nyerte a párharcukat. A 65. percben összejött a sebtapasz, Nainggolan beadására érkezett Gervinho, és szépített. A 76. percben már féltucatnál járt a Bayern, Robben passzából Ribery volt eredményes, miután ellőtte a labdát De Sanctis fölött. A csereként beállt Shaqiri gyakorlatilag azonnal gólt szerzett, megkerülte De Sanctist, és a kapuba passzolt. 7-1.
A Roma szerencséjére több gól már nem született a meccsen,két hét múlva mennek Münchenbe…


All Goals – AS Roma 1-7 Bayern Munich – 21-10-2014 by ER-TV