Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bony duplája döntött, a meglepetéscsapatok találkozóján!

Az utolsó mérkőzést is lejátszották a Premier League szombati játéknapján, melyen a walesi Swansea City fogadta a szezon másik meglepetéscsapatát, a Leicester Cityt.

 

Kép forrása: 101greatgoals.com

Swansea City – Leicester City 2-0 (1-0)
Swansea, Liberty Stadium, 25.000 néző. Vezette: Mike Jones
Swansea City: Fabianski – Rangel, Williams, Fernandez, Taylor – Montero, Routledge (Dyer 83.), Ki, Shelvey, Sigúrdsson (Carroll 58.) – Bony (Gomis 83.)
Leicester City: Schmeichel – Moore, Morgan, De Laet, Konchesky – Nugent, Vardy (James 67.), Mahrez, Drinkwater (Cambiasso 68.), Hammond (King 68.)– Ulloa
Gólszerzők: Bony (34.,57.) ill.
Sárga lap: –
Kiállítva: –  

Az este mérkőzése nem hozott felemelő játékot. A hazai csapat addig erőltette a játékot míg meg nem szerezték a vezetést, a vendégek pedig igyekezett minél tovább kihúzni a mérkőzést kapott gól nélkül. Egyedül Ulloa vergődött elől a walesi védők között, de a Leicester sztárja nem került komoly gólhelyzetbe. A 34. percben jött el az első gól ideje, mikor is Bony értékesítette Sigúrdsson passzát. Hiába jött a félidő, a vendégek nem pörögtek fel, és a hazaiak sem erőlködtek előnyük tudatában, ám mégis Bony újabb góljával medguplázták előnyüket. Csak Jonjo Shelvey tudott válaszolni leicesteri részről, de távoli lövése a felső lécen csattant, akárcsak Cambiasso fejese az utolsó pillanatban, így csak kisebb ijedtséget okoztak a hazai táborban. A Swansea különösebb megerőltetés nélkül megszerezte a három pontot, és fellépett a tabella hatodik helyére, megelőzve a Liverpoolt, és a Manchester Unitedet.

 

Demmel László