Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Drámai hosszabbítás, öngóllal nyert a Liverpool – videóval

Drámai végjáték, újabb pocsék liverpooli produktum, így lehet jellemezni a vasárnap kora délutáni Premier League összecsapást. Rodgers tanítványai két hazai öngólnak köszönhetően szerzetek idegenben három pontot, továbbra sem találják tavalyi önmagukat a vörösök.

QPR – Liverpool 2-3 (0-0)
G: E. Vargas (87., 90+2.) ill. Dunne (67.-öngól), Coutinho (90.), Caulker (90+5.-öngól)

Nem tudott mezőnyfölényt kialakítani Rodgers csapata, a hazaiak meccsben voltak, sőt több ízben is csupán centiken múlott, hogy nem lett meg a vezetés. A 28. minutumban Fer könnyen elképzelhető, hogy a hétvége legnagyobb helyzetét hagyta ki, amikor a második hullámban érkezve védő által nem zavartatva tüzelhetett a kapura, ám 6 méterről csupán a felsőléc tetejét sikerült eltalálnia. Úgy tűnik Balotelli számára nem fekszik a pool egy csatáros rendszere, az előre ívelt labdákkal nem tudott mit kezdeni az olasz válogatott gólfelelős, a védők rendre “megették”.

A fordulást követően sem változott a játék képe, mindkét mester frissített csapatán, hazai részről Phillips és Traore érkezett, míg vendég részről Coutinho és Allen kapott lehetőséget. A 67. percben aztán jött az első “hazai” gól, Dunne a QPR belső védője vette be a kaput, a bökkenő csak az volt, hogy Mignolet hálója helyett McCarthy kapujába talált. Egy gólos vendég vezetéssel kanyarodtak a csapatok a végjátékra, mely roppant izgalmasra, drámaira sikeredett. A hazaiak cserecsatára Vargas a 87. percben egalizált, ám a túloldalon a rendes játékidő utolsó pillanataiban Gerrard átadását követően a másik csere Coutinho is meghálálta a bizalmat. A hosszabbításra is maradt izgalom bőven, két perccel a vendégek újabb vezető találata után Vargas volt eredményes. Az i-re a pontot azonban Caulker tette fel, a QPR belső védője a hosszabbítás ötödik percében talált saját kapujába, így két öngóllal a Liverpool vihette haza a három bajnoki pontot. A győzelmet nem kell megmagyarázni, ám a mutatott játékról… Győzelmével a Liverpool felzárkózott az élmezőnybe.


All goals ~ QPR 2-3 Liverpool 19-10-2014 by noname229617

Arrow