Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FEB: Helybenhagyott újpesti büntetés

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság, amely ismét kiosztott egy hárommeccses eltiltást, illetve helybenhagyta az elmúlt heti egyik döntését.

Ami az öt kiállított játékost illeti, összesen nyolc találkozónyi eltiltással büntetett a szövetség. Pölöskey Péter (Pécs) három – az indoklás szerint sértő kifejezést használt a játékvezető személyére, majd levonulás közben is reklamált a támadó – bajnokira tiltották el.
Zsidai László (DVSC) visszaesőként kettő, Kulcsár Tamás (DVSC), Jakab Dávid (Dunaújváros) és Danijel Romic (PMFC) egy-egy meccsről hiányoznak majd.

De nem csak Kulcsár Tamás, Zsidai László duó kapott eltiltást a Debrecenből, hanem Sándor Tamás is. A Loki másodedzője két bajnokin nem ülhet le a kispadra.

Egy hete 1,5 millió forintos büntetés mellett két szektor lezárására – utóbbit három hónapra felfüggesztette a grémium – ítélt Újpest elleni ítéletet helybenhagyta a FEB.

Ami a női NB I-et illeti, a Ferencváros vezetőedzője nélkül kénytelen kiállni a hétvégén, miután Dörnyei Balázst a Fegyelmi Bizottság egy mérkőzésre eltiltotta a kispadtól az Újpest ellen (9-0) megnyert bajnoki után.

Gavalovits Sándor