Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FTC: Üzenet a szurkolóknak

Továbbra sem nyugszanak a kedélyek a szurkolók között, ami a Ferencváros beléptetőrendszereit illeti. Springer Miklós elnökségi tag, az FTC alapító Springer Ferenc unokája videóban üzent a drukkereknek.

fotó: fradi.hu

Nem listát akarnak állítani, hanem szeretnék, ha visszatérnének a szervezett csoportok a stadionba, valamint tegyék félre egyéni érdekeiket.
„Mint a ferencvárosi elnökség legöregebb, legidősebb, legrégibb tagja, mindig nagy hangsúlyt helyeztem arra, hogy az egyesület családi jellegét kidomborítsam, mind a hagyományok tisztelete, ápolása alapján, mind a mindennapi ügyviteli politikánk keretén belül. Több évtizede szolgálom a Ferencvárost, és remélem, hogy a Jóisten megadja, hogy pár évig szolgálhassam továbbra is. Nagyon fontos feladatomnak tartom azonban, hogy egy kicsit üzenjek a szurkolóinknak. Azoknak, akik most az úgynevezett új beléptetési rendszer ürügyén – vagy arra hivatkozva – személyi szabadságuk megsértését érezve mellőzik a meccsek, a küzdelmek helyszínen való megtekintését. Óriási hibát követnek el!” – fogalmazott Springer Miklós.

„Ez az intézkedés nem a szurkolók ellen szól. Mi tudjuk azt, hogy nincs egyetlenegy sportlétesítmény és semmi anélkül, hogy a szurkolók ne legyenek ott, a mérkőzések igen fontos részei nemcsak a labdarúgók, hanem a nézők is. Tévednek azok, akik azt hiszik, hogy ellenük szól ez az intézkedés. Értsék meg, az egyesületnek önvédelmi szempontokból is védenie kell ezt a csodálatos új építményt! Kerítés sincsen, annyira megbízunk már az emberekben! Igenis, azokat a milliókat, amiket kifizettünk az utóbbi évtizedben – összeadva óriási összeget – nem kívánjuk tovább olyan célra fizetni, ami nem az egyesületet szolgálja. Értsék meg, hogy ez egy önvédelmi, szükséges rendelkezés volt. Ma már sehol sem engednek be olyan embereket a stadionokba, akik azért jönnek, hogy balhét csináljanak, ilyen szurkolókra nincs szükségünk! Senkinek sincs. Mi jó szándékú szurkolókat szeretnénk. Aki igazán szereti ezt a klubot, az tudomásul veszi, hogy vannak szabályok, amelyeket be kell tartani, ha tetszik, ha nem. Lehet szidni a bírót is, én is megteszem sokszor, van is okom rá… Ne ott keressük a bajt és a hibát, ne ellenséget keressünk! Ez a leköszönő és újraválasztott elnökség megmutatta, hogy kell a Fradi érdekében dolgozni.” – jelentette ki az alapító Springer Ferenc unokája.

„Hosszú évekről be tudnék számolni, de azt mondom, hogy ilyen sikeres négy évünk az utóbbi időben nem volt! Minden, a Fradit szerető szurkolót felhívok, hogy gondolja ezt át, és támogasson bennünket a következő időszakban is, mert mi értük is dolgozunk! Ne az egyéni érdekeket, és az úgynevezett személyi szabadság megsértését vegyék figyelembe. Nem erről van szó! Nem kívánunk senkiről listát állítani. Azt kívánjuk, hogy minél több ember töltse meg a mi új stadionunkat.”

Gavalovits Sándor