Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale Manchesterben!? – csúcspénzek mozoghatnak

Elképesztő hír látott napvilágot a brit sajtóban, a Daily Star spanyol földről származó információra hivatkozva címlapon tálalja Gareth Bale klubváltását. Rekordösszeg, rekordfizetés! – Figyelem! Az olvasottakat kezelje mindenki spekulációként… 

Kép Forrása: kooxda.com

A Manchester United régóta áhítozik a walesi zseni játékjogára, korábban még londoni évei alatt megpróbálkoztak az Old Traffordra csábításával, ám előbb a Spurs mondott nemet, később pedig a Real Madrid, a szélső jelenlegi klubja köpött bele a levesbe.

Bale remekül illeszkedett be a királyiak csapatába, fontos gólok és fantasztikus megoldások, szólók fonódtak össze nevével, azonban úgy hírlik, hogy nagy a konkurencia! Ancelotti a walesi sérülése alatt Isco számára szavazott bizalmat, a spanyol pedig élt a lehetőséggel és könnyen előfordulhat, hogy a kezdőbe játszotta magát, melynek következtében Bale nélkülözhetővé válik.

Itt jön a történetben a csavar, Bale eladása, ugyanis most lehetősége nyílhat a királyiaknak olyan összegért túladni rajta, melyet valószínűleg soha többet nem kapnának meg érte. Rekordösszegről, 90 millió fontról írnak, mely csúcsfizetéssel, heti 350 ezer euróval (105 millió forint) párosulna.

Azt, hogy pontosan mi is áll a dolgok hátterében nem tudhatjuk, egy biztos, nagy kíváncsisággal várjuk a januári piacnyitást…

Arrow