Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát és portugál tehetséget igazolna a Bayer

A Roger Schmidt edző által lényegesen gyorsabb futballt játszó Bayer 04 Leverkusen további tehetségeket igazolna, a védelmet és a csatársort erősítenék meg.

vecernji.hr

Két komoly erőt képviselő csatár is megtalálható a Bayer 04 Leverkusen keretében, név szerint Stefan Kießlingről és a nyáron érkezett Josip Drmic-ről van szó. A ‘Jutarny List’ értesülései szerint újabb horvát légióssal gazdagodhat a gyógyszergyáriak kerete. Dario Kresic és Tin Jedvaj után a HNL Ligában brillírozó Andrej Kramaric érkezhet.

A 23 esztendős horvát válogatott csatár jelenleg a HNK Rijeka alkalmazásában áll, az elmúlt tíz bajnokin 13 alkalommal volt eredményes. A háromszoros válogatott csatár szerződése lejár a szezon végén, ezzel a Leverkusen mellett a Milan és a Valencia figyelmét is felhívta magára.

maisfutebol.iol.pt

Kramaric mellett egy védő is érkezhet a Leverkusenhez, a védelem jobb szélét erősítenék meg egy német-portugál játékossal. Ezen a poszton a szezon elején a már említett Jedvaj játszott, de a 18 éves reménység eredeti posztja középen van. Továbbá Roberto Hilbert és a Zenit ellen is eredményes Gulio Donati is alkalmazható ezen a poszton.

A Bayer azonban már hosszú évek óta érdeklődik a Sporting Lisabonnál érdekelt Cédric Soáres felől. A Singen városában született játékos németül is folyékonyan beszél ebből adódóan. Soarés a ‘Kicker’ szerint ismét téma lett a német klubnál. A jobbhátvéd szerződése még 2016-ig szól, piaci értékét 7,5 millió euróra taksálja a Trasfermarkt.

Galeß